icon

Skúsenosti s Driclorom

21. jún 2025

Ahojte… chcem sa vas spytat, ak tu mate niekto skusenosti, oplati sa pouzit Driclor v mojom pripade? Ide o to, ze sa nadmerne potim, ale ked som doma a v pohode, tak sa takmer nespotim, ale alonahle niekam idem - von, skola, tak sa spotim… Neviem, ci z nejakeho podvedomeho stresu alebo co… A uz mi to fakt prekaza, zacala som premyslat nad Driclorom…

Tak sa chcem spytat, tie, ktore mate skusenost, ako ju hodnotite? Myslite, ze je to bezpecne? Chapem, ze nie idealne, ale v spolocnosti je to velmi nekomfortne, aj ked potit sa je prirodzene…
Ked ste ho prestali pouzivat, opat ste sa zacali nadmerne potit?
Dakujem.🙂

domka222
21. jún 2025

Ja som ho používala chvíľu. Síce menej som sa potila pod pazuchami, ale po chrbte mi doslova tieklo.

andreakotesova
21. jún 2025

Upchal mi žľazy pod pazuchami smerom k prsiam. Bolesť veľká. Už by som ho nepouzivala.

cyberk
21. jún 2025

uplne bezne pouzivam s prestavkami cele leto, bez problemov uz niekolko rokov 🙂

dominikanika12345
21. jún 2025

Žiadna zlá skúsenosť len sa predtým nehoľ 🙈 ja som tu chybu urobila a od bolesti som myslela že mi pazuchy odpadnú 😁 inak je to super vec 👌🏿

mimikarol
21. jún 2025

Používam cez leto už niekoľko rokov. Dám si ho tak cca 1x do týždňa

13uzivatelka11
21. jún 2025

Je to svinstvo, dosť veľká chémia, ale tiež používam.. stačí mi to dať občas

miisutka
21. jún 2025

Driclor je velmi drazdivy, mne nevyhovoval. Vyskusaj spiridea ForteDeo, ma kremovu konzistenciu a nestipe ani nepali.

marca12
21. jún 2025

V lete ho raz za cas pouzijem. Staci raz do tyzdna,ale mne sa potom velmi poti tvar. Akoby na pazuchy pomohol,ale ten pot sa presunie inde.

minenkaa
21. jún 2025

Mne sa tak neskutočne upchali pory ,že som s tým mala si tri roky problém

bielasovicka
22. jún 2025

Ja driclor používam každé leto. Inokedy nemusím, lebo sa tak nepotim. Mne pomáha, neupchava mi póry. Som s nim nadmieru spokojná.

julia_romeo
22. jún 2025

pouzivala som ale nevyhovovalo. chodim si davat pichat botox

kajka2022
23. jún 2025

Ja ho používam v lete len co som prišla do práce hneď mapy fuj nedám dopustiť občas striedam s eucerin sprejom

vickye1
24. jún 2025

Roky som pouzivala, mne dost pomohol uz po prvom pouziti. Nemala som ziadnu zlu skusenost. Chcela som si opat kupit, ale natrafila som na podobne nieco od znacky ziaja a za zlomok ceny. Za mna ucinok je uplne rovnaky, a ziaja nedrazdi tak ako driclor, aspon v mojom pripade. Myslim si ze za vyskusanie nic nedas, ta cena je naozaj smiesna oproti dricloru.