Spôsobujú tekuté produkty Duolife žalúdočné problémy?
Ahojte 😇 Prosím vás má niektorá skúsenosti s produktami duolife? Ja som začala piť chlorofil, aloe, moja krv a potom tabletky Proselect, BorelissPro a Proimmuno. S tabletkami nemám žiadny problém no s tými tekutými je už ťažšie. Zo začiatku som si myslela že si musím len zvyknúť no posledné dni ma bolel z toho žalúdok bolo mi zle. Buď to bolo také že do 5tich minút ani náznak po bolesti alebo to bolo také že aj pol dňa mi bolo zle. Neviem čo v tomto prípade robiť keďže pani cez ktorú to riešim sa tak trošku odmlčala. Zaa každú radu, skúsenosť budem rada.
Odmlcala sa, lebo si si uz kupila tie hluposti a dala zarobit, nic ine ju nezaujima... z nicoho nic zacat uzivat 6 produktov? Nejdem studovat ani, co za zazraky to su, ale aloe vnutorne uzivane nema ziadne dokazane ucinky, biznis
@sofia003 ahoj ja mám skúsenosť a len dobrú, nie som predajcom duolife ale vďaka som všetko čo Ty, bolesť môže byť zo žalúdka záleží ako a kedy produkty berieš či na lačno či dostatočne piješ ... Za mňa Boreliss najlepší produkt. Chlorofil nie každému sadne keďže je tam aj chladivý mätový olej a moja krv tiež nie každému sadne. Na tvojom mieste by som si odskúšala brať jeden produkt z tekutých a zistila ktorý robí šarapatu, niekedy je to aj tým že tam prebieha proces liečenia a odstraňuje sa čo tam nepatrí tak je to nepríjemné, lebo sú to silné čistiace prírodné produkty. Aloe by malo byť balzamom.

@sofia003 Pane Bože proč?