Stravovanie s niekoľkodňovým jedlom
Meal prep
To ozaj ti ľudia jedia niekolkodnove jedlo? Ja zvládnem max 2-3-dňové
@sarandon no co ja poznam, tak pri krabickovani, co si objednavas, tak ti kazdy den nosia. Ziadne, ze na tyzden. S tym sa este veru nestretla
Zalezi od jedla. Neviem kto vari tak ze nu to vyjde na viac porcii nez na 3-4 dni
@ktobytobolpovedal no mam to v priamom prenose v susedstve. Ale tak samozrejme to moze fungovat aj inak.
@sarandon to je zaujimave. Lebo sestre, kadernicke aj kolegyniam vzdy nosili cerstve. Take jedlo by som ja veru uz nejedla 🤣 uf…
Ja mam tiez kolegynu,ktora jedava aj tyzdnove jedlo. Mne sa z toho dviha zaludok. Nie som za plytvanie a vyhadzovanie jedla,ale 6 dnove jedlo by som do zaludka nedala.
@marca12 tam uz je riziko otravy jedlom....
Mala som kolegyňu, ktorá takto varila v nedeľu. Varené jedlo ale dávala aspoň do mraziaku. Inak ona fakt ešte aj zeleninu a ovocie nakrájala a dala do krabičiek a potom si to v priebehu týždňa vyťahovali ona a jej deti “hotové” z chladničky a rozmrazovali z mrazničky.
Osobne mám radšej nakrajat si všetko až keď to idem jesť, hnusia sa mi aj tie tácky z obchodu, kde je to tiež vždy obschnuté a mrazené jedlá tiež nemám rada, radšej zjem 2 maximálne 3 dni za sebou niečo z chladničky.
Čo robí niekto na Instagrame ma fakt nezaujíma, ja som celkovo veľmi ťažko ovplyvniteľná osoba a tiež ak sa vytvorí nejaký trend/ošiaľ, tak sa mi to úplne zhnusi
Ja nezjem ani zemiaky a ryžu druhý deň.A dvojdňové jedlo iba mäso na šťave, sviečkovú, kapustnicu...rezeň tiez len čerstvý neviem si to predstaviť veď ten obal už musí byť gumenný.
A chystajú to všetko pre seba? 🙏🏻😅… akože hlúpa otázka asi, ale tak ma to napadlo… lebo ja keď napr v pondelok ráno chystám, tak to presne vyzerá, že to mám na týždeň 🤣 Ale je to pre 3 ľudí, dcére desiata a olovrant do školy, ja a partner si varené ranajky balíme a jeme až v práci, plus nám obom obedy a nieco na olovrant… Tiež to je väčšinou to iste jedlo, len v 3 dozach atd 😅
ja toto nepochopím preco menia tie názvy ešte na takuto hroznu vetu 🫣 kazdopadne u nas sa je jedlo 2-3 dni ale nevarime tak stale ked je nejaka omacka alebo vývar. niektoré jedla sa nedajú toľko jesť. ale napriklad taka kuracina mne chutí len čerstvá už potom to nieje ono.
No ja som počula, že v jednej súkromnej škôlke navarili v nedeľu a supli do mrazaku. Mamicky by boli nadšené, keby vedeli aký nadštandard dostávajú ich deticky🙄.
varím na dva dni ,viac sa mi nedá , lebo sa všetko zje . Dva dni je u nás väčšinu strop , výnimku tvorí kapustnica. Aj teraz robím plnenú papriku , dnes , zajtra a koniec.
Ja mam paradoxne najradsej napr kuraciu polievku na treti den ked uz nieje cerstva. Ale kuracinu napr ohrievanu neznesiem buchne mi ten smrad ze mi je na grc. Dokazem znest svojsnove napr uvarene cestoviny krore premyjem v horucej vode a smotne jedlo napr parene buchty, jusku a asi nic viac
Naše deti by dva dni to isté nejedli, sme naučení, že varíme každý deň. Mňa to bavi tak prečo nie. Ale mam kamošku ktorá navarí v pondelok , nakrabičkuje si to, a má do piatka/soboty... V sobotu idú spolu ako rodina do reštaurácie, v nedeľu sa najedia u svokry a od pondelka zasa...
Nuž, ak by sa ten jej muž chytil varenia uprostred týždňa, tak by ona nenutila rodinu jesť tie rezne týždeň.
Dvojdňové. Potom to už nezjem. Poznám ľudí, ktorí jedlo jedia aj týždeň, len aby ho dojedli.
3 dni bezne...nedelne varim viac, mam do.utorka... celu matersku som varila na 2-3dni.. segedin, vyvar, vydrzia aj dlhsie
@katrin21 to vám chutí 3x to isté jedlo?Čo napríklad varíš na 3 dni.Potrebujem sa zbaviť toľkého varenia, ale ja si to neviem predstaviť.Mne už dnes nechutilo rizoto zo včera😭
@laluska123 dá to do mrazáku?snáď neje vo štvrtok uvarené z pondelka teda aspoň myslím, že sú to rôzne jedlá.
My jeme jedlo tak 2 dni, cez vianoce aj na treti den ked ostane salat a kapustnica, ale aj to je uz na hrane... tie 2 dni je to ideal.. a uplne najlepsie je cerstve jedlo.
Viem, co si myslela..take videa kde si naozaj krabickuju jedlo na 5 dni. Tiez neviem ci to davaju do chladnicky, ci do mraziaku, ale nepride mi to uplne dobry napad. Na 3 dni super...
@eliska13 vsetko...sote s ryzou, akekolvek masove jedla vsetky, polievky, francuzske zemiaky, segedin, ....cestovinu iba cerstve samozrejme,ale omacky spravim viac , na tie 2 dni a potom k nej len dovaram cestoviny.
Nie je to vzdy na 3 dni a nejeme stale to iste,lebo cez tyzden moc nevarim, to mame obedy...ale cez prazdniny a dovolenky a sviatky vzdy na min.2 dni varim..naco stat furt pri sporaku
Ja 3dnovu zjem len kapustnicu a kolace nic ine. Ja mam citlive chutove a cuchove pohariky a na treti den uz jedlo chuti inak a to nemozem zjest

@biba_18 su zafoliovane,ale nie vakuovo