Účinky čierneho uhlia a slivovice na trávenie
Ahojte mala som riedku stolicu a dala som si čierne uhlie na to prišla návšteva a dala som si s nimi 52 slivovicu a teraz mam riedku stolicu každé ráno moze to byt z toho? Ďakujem za skorú odpoveď.
Čierne uhlie neviem aku máš značku je celkovo slabé môžeš si kľudne dať dve až 4 tablety naraz .Keď máš ďalej hnačku buď daj znova čierne uhlie alebo skús hylák prípadne imodium každému zaberá iné .
Čierne uhlie neviem aku máš značku je celkovo slabé môžeš si kľudne dať dve až 4 tablety naraz .Keď máš ďalej hnačku buď daj znova čierne uhlie alebo skús hylák prípadne imodium každému zaberá iné .
@vsetkounas lenže mne nezabera nič bola som aj na kolonoskopiju a mam nález v norme,gastroenteorolog mi predpísal duspatalin a nezabera neviete z coho by som mohla mať takýto stav? Lebo keď nemám riedku stolicu ale to len ráno tak mam kasovitu ...
@vsetkounas lenže mne nezabera nič bola som aj na kolonoskopiju a mam nález v norme,gastroenteorolog mi predpísal duspatalin a nezabera neviete z coho by som mohla mať takýto stav? Lebo keď nemám riedku stolicu ale to len ráno tak mam kasovitu ...
@sallymarion skúšala si aj imodium je aj na syndróm dráždivého čreva ,fajn sú aj probiotiká probiofix .
@sallymarion imunolog? mlieko? lepok
@sallymarion Kombinácia slivovice a živočíšneho uhlia nespôsobuje hnačku.Je na to x iných dôvodov.Urcite by som začala užívať Probiofix , alebo Probiofix inum/pre istotu,lebo ten je vhodný aj pri probléme s laktózou/ a to podľa návodu/cca týždeň ráno i večer a potom ešte aspoň mesiac aj po vymiznuti problémov/

cierne uhlie je len absorbent, z tej slivovice este do seba nieco vcuclo. Hnacky mas z ineho, nie z toho, ze si uhlie zapila domacou