Váš názor na toto “bio stravovanie“
Ahojte dievčence idem si k vám po radu.
Mám bratranca,ktorý je už nejaký ten čas ženatý,majú dve krásne deti ale podľa nás to jeho žena preháňa s bio vecami.
Pár rokov po ich prvom dieťati to začalo a po druhom je to ešte horšie. Napr. Teraz som ich staršej dcére k 7mim narodkám kúpila čokoládu a žena bratranca sa skrz to so mnou nebavila,že oni im doma čokoládu a sladké nedávajú. Odporučila mi nabudúce kupovať im takéto “sladké“ darčeky cez nejakú bio stránku.
Minule boli v kúpeľoch len oni sami dvaja a moja mama a mama bratrancovej ženy sa striedali keď strážili ich decká a bratrancova žena im nechala zoznam bio vecí ktoré si majú nakúpiť a z toho im variť.
Dialo sa to ale vždy keď niekomu z rodiny dali deti strážiť,takže babky to už vzali s rezervou a varia deťom ako uvážia oni za vhodné keď ich strážia. Aby sme sa rozumeli ja mám tiež svoje deti a niesom zástanca toho “dieťa by malo jesť všetko“ alebo “len bio“ to sú také dva extrémy. Ja zastávam tak akurát vyváženú stravu. Každopáne takéto hádky kvoli tomu čo jej deti jedia sú v našej rodine teraz už klasika.Napr. na grilovačke som dostala od nej sprda,že čo dávam deťom horčicu či som normálna(ak si prečítate zloženie niektorích bio výrobkov tak sú možno ešte väčší humus ako obyčajná horčica) Inak my sme mali dobrý vzťah,vymieňali sme si názory ohladom detí.Teraz?Návštevy,ale také že ona si číta aj 20 minút zloženie každého výrobku či je fakt bio,napr. v žiadnom prípade dru tyčinky,lebo neni sú bio...
Je tam toho baby tolko zážitkov. Hodím Vám sem aj prípad ked sme boli na dovolenke ona už večer unavená a hovorím jej že zoberem jej decká do reštiky s nami,do 20 minút už oblečená že ona pôjde radšej s nami,lebo že chce dať pozor na to aby jej deti nejedli nejaké somariny. Na záver ...my sme sa s ňou o tom už bavili,snažili sme sa to vidieť aj z jej strany.
Toto nemá slúžiť tak aby som na ňu “nakydala hnoj“ ja ju mám napriek tomuto všetkému rada. Len chcem vedieť či sa s tým už niekto stretol a ako to beriete.

@caramellka super pristup podľa mna 🙌🏻