Závraty a tlak pri power joge
Je normálne , stáva sa to aj iným že sa vám pri power joge ( zmenách polohy) pokrúti hlava ? alebo vadí vám tiež tlak v hlave pri polohe strechy ?
Nemas vysoky tlak?
@lindusss2016 nie, mávam normálny okolo 120/80 väčšinou
@tina1549 to som práve chcela vedieť či to má ak niekto iný 🤔 ďakujem
20 rokov cvicim jogu, z toho poslednych 8 jogu precvicujem. Nie, nema sa ti tocit hlava. Ale este by som sa pozrela na techniku tvojho dychania, skus sa opytat tvojho lektora
@lindusss2016 a čím to môže byt teda spôsobené ? alebo tá poloha strechy ked je dlho hlava zvesená mi vadí ten tlak ,normálne to ludom nevadí ? je to nejaký problém ?
Mne to vobec nevadi, skor mi to je prijemne. Mozno keby si v tej polohe bola kratsie? Menila polohu pomalsie?
NO však to je zvláštne, žeby mi to malo byť príjemne , neviem čo môžem mať za problém že mi to nerobí dobre. TO sa snažím vždy pomaly
No moze tam byt viacero problemov, napr.to, ze pozicia strechy ti prekrvi viac mozog a hlavu (v inych obratenych poziciach sa ti to nedeje?), moze sa ti zvysit tlak, moze sa ti tam drazdit nejaky nerv z krcnej/hrudnej chrbtice, mozno nie si len zvyknuta hlboko dychat a proste sa ti viac kysliku dostava do tela 🤷 Malo informacii. Ako dlho cvicis jogu? Predtym si nejak sportovala? Co to dychanie? Mas ho spravne? Nemas ziadne nalezy na chrbtici?

to sa mi nikdy nestalo, ak ti dynamická rýchla power joga nerobí dobre skús nejakú pomalšiu. Napríklad yin