Živé sny a ich vplyv na zdravie
Ahojte.Stalo sa vám už niekedy ze sa vám sníval veľmi živý sen?? Mne sa snívalo ze som sa v sne cítila veľmi zle, že sa mi ťažko dýchalo,búšilo mi srdce,točila sa mi hlava a bola som dezorientovana a ze som odpadla...vedela som ze je to sen ale nevedela som sa zobudiť a keď už som sa uz zobudila tak mi bolo fyzicky zle z toho.Co si o tom myslíte??
@bullovabronislava ahoj, mne sa také zvykne snívať keď spím s rukami nad hlavou . Vždy mám vtedy nočné mory neviem sa zobudiť.
@ema229 ahoj.mne sa takýto sen sníval prvýkrát a v polohe na boku v ktorej spim bežne
@bullovabronislava ano velmi casto. citim ako mi rezu kozu napriklad. ako lietam a padam.
no našťastie som taketo dlho nemala.
@bullovabronislava Tak ja by som povedala, ze to nebol sen, ale realita, nieco nebolo ok. Moze byt, ze panicky atak, mozu prist kludne aj v noci.
@bullovabronislava Tak ja by som povedala, ze to nebol sen, ale realita, nieco nebolo ok. Moze byt, ze panicky atak, mozu prist kludne aj v noci.
@marianarem ten som už mala v noci a zobudila som sa na to
@ema229 ahoj.mne sa takýto sen sníval prvýkrát a v polohe na boku v ktorej spim bežne
@bullovabronislava ked som mala zivy sen, tiez mi busilo srdce, nevedela som sa nadychnut, strasny pocit
@bullovabronislava mala som to, presne viem o com pises
@bullovabronislava No tak tento si vnimala najskor v sne, este neprebudena, ale bol to realny stav tela. Je to bezny jav, aspon teda u mna.
@bullovabronislava mala som to, presne viem o com pises
@balerina2025 to bol hnusný pocit pre mňa cítila som ako keby sa to dialo naozaj a keď som sa zobudila bola som v šoku trochu sa mi srdce rozbusilo ale to bolo za 2-3 minúty preč...a to sa mi stalo cez deň a priateľ bol vedľa mňa a ze som spala normálne ani som v skutočnosti nelapala po dychu ako v sne
@balerina2025 to bol hnusný pocit pre mňa cítila som ako keby sa to dialo naozaj a keď som sa zobudila bola som v šoku trochu sa mi srdce rozbusilo ale to bolo za 2-3 minúty preč...a to sa mi stalo cez deň a priateľ bol vedľa mňa a ze som spala normálne ani som v skutočnosti nelapala po dychu ako v sne
@bullovabronislava neprekonala si nieco neprijemne poslednu dobu? a vies co je este horsie? busenie srdca v klude. takze ze ti zovrie a akoby chvilu nebilo ci z nicoho nic skace. aj to mava,m niekedy ale mala som to ked mi umrel tatinko 😔
@bullovabronislava neprekonala si nieco neprijemne poslednu dobu? a vies co je este horsie? busenie srdca v klude. takze ze ti zovrie a akoby chvilu nebilo ci z nicoho nic skace. aj to mava,m niekedy ale mala som to ked mi umrel tatinko 😔
@balerina2025 ja som mala panický atak už niekoľkokrát ale toto mi ako atak neprišlo
bolo ti fyzicky zle a v sne sa to pretavilo
@bullovabronislava zazila som zivy sen ale taky ze nejdem sem onom pisat. tocila som sa ja aj postel. v zivote som sa tak nebala, islo mi srdce vyskocit z tela. mam pocit ze ma niekto uriekol
Mala som velakrat zive sny, jeden z nich bol celkom "narocny". Snivalo sa mi, ze niekto ma nahanal, skocil na mna zozadu a zhodil ma a sen bol tak zivy, ze som sa prebrala na to, ze som vrazila z celej sily hlavou do steny🙈🤣🤣🤣 este dva dni ma bolela hlava... ina celkom zive sny boli aj s padanim. Fuj... to bolo neprijemne a velmi
Mala som velakrat zive sny, jeden z nich bol celkom "narocny". Snivalo sa mi, ze niekto ma nahanal, skocil na mna zozadu a zhodil ma a sen bol tak zivy, ze som sa prebrala na to, ze som vrazila z celej sily hlavou do steny🙈🤣🤣🤣 este dva dni ma bolela hlava... ina celkom zive sny boli aj s padanim. Fuj... to bolo neprijemne a velmi
@guiseppinka o padani sa mi predtým dosť často snívalo..ale to som padala z tocitych schodov..to ale bývalo vtedy keď som už veľmi unavená išla spať a potom ma trhlo hneď zo sna
@guiseppinka o padani sa mi predtým dosť často snívalo..ale to som padala z tocitych schodov..to ale bývalo vtedy keď som už veľmi unavená išla spať a potom ma trhlo hneď zo sna
@bullovabronislava ja neviem odkial, ale viem si ten neprijemny pocit stale vybavit... fuj...
@bullovabronislava zazila som zivy sen ale taky ze nejdem sem onom pisat. tocila som sa ja aj postel. v zivote som sa tak nebala, islo mi srdce vyskocit z tela. mam pocit ze ma niekto uriekol
@balerina2025 sny sú niekedy naozaj desivé
@balerina2025 sny sú niekedy naozaj desivé
@bullovabronislava mne sa niekedy strasne sny snivaju to tu nemozem napisat
@bullovabronislava ja neviem odkial, ale viem si ten neprijemny pocit stale vybavit... fuj...
@guiseppinka aj ja presne
@bullovabronislava mne sa niekedy strasne sny snivaju to tu nemozem napisat
@balerina2025 môj priateľ má taký problém že sa mu často snívajú veľmi zle sny
@balerina2025 môj priateľ má taký problém že sa mu často snívajú veľmi zle sny
@bullovabronislava mne ano, po rozchod, po umrti. :(
@bullovabronislava mne ano, po rozchod, po umrti. :(
@balerina2025 to ma mrzí..to sú psychicky veľmi ťažké obdobia
@balerina2025 to ma mrzí..to sú psychicky veľmi ťažké obdobia
bolo ti fyzicky zle a v sne sa to pretavilo
@zobaka priateľ mi povedal ze fyzicky sa somnou nič zvláštne nedialo ze som spala úplne v kľude
@balerina2025 ak sa chceš o tom porozprávať kľudne mi napíš
@zobaka priateľ mi povedal ze fyzicky sa somnou nič zvláštne nedialo ze som spala úplne v kľude
@bullovabronislava celu noc na teba pozeral? Stava sa to proste niekedy je cloveku zle, ale spi a takto to telo da najavo
@bullovabronislava celu noc na teba pozeral? Stava sa to proste niekedy je cloveku zle, ale spi a takto to telo da najavo
@zobaka to nebolo v noci ale cez deň keď som si poslala chvíľu
@bullovabronislava v tele nieco nebolo ok v tej chvili, neries to, uvidis ci sa to bude opakovat, ale toto vacsina uz niekedy zazila
@bullovabronislava vždy, keď si ľahnem ráno ešte spať, alebo občas spim cez deň sa mi snívajú tie najväčšie hrôzy.
@bullovabronislava vždy, keď si ľahnem ráno ešte spať, alebo občas spim cez deň sa mi snívajú tie najväčšie hrôzy.
@luccija ved práve že ja nezvyknem spať cez deň len veľmi málokedy a toto sa mi stalo včera keď som spala cez deň

@bullovabronislava ahoj, mne sa také zvykne snívať keď spím s rukami nad hlavou . Vždy mám vtedy nočné mory neviem sa zobudiť.