Ako uskladniť ovocie zo sviatkov?
Ahojte dievčatá vy budete vedeli jak ja mame strašne veľa ovocí zvyšných ešte od sviatkov a chcem sa spýtať ako ich uskladniť tak aby nepohnili??.. a nevyhodili sme ich....Môžu sa narezať a dať do fliaš kompótových zatvoriť a odložiť do chladu... vydrží tak ovocie dlhšiu dobu príklad pomaranče,mandarínky,jablka......Rad by som ich jedol ale nechcem lebo mi je nedobre čo robíte vy nadbytočných ovocí??....okrem koláčov...❤😉
ty nerob nic nechaj to na rodicov
ty nerob nic nechaj to na rodicov
@anonym_c0e83a ale im sa nechce nič chcem sa sam učiť
@akinomel a to je aky??.. maš recept nato?:..
@stelly652 https://www.popradske.sk/blog/recept-peceny-caj/
Na nete nájdeš aj iné...
To prečo si toho toľko veľa nakúpil? Odnes do charity, dajú bezdomovcom za obedom.
Nemusíš nič vymýšľať. Daj do misky do chladničky, vydrží aj mesiac
To prečo si toho toľko veľa nakúpil? Odnes do charity, dajú bezdomovcom za obedom.
@anonym_c27901 ale to mamka kupovala ešte pred sviatkami toľko veľa ja som ju upozorňoval ale nedá si poradiť tak isto s varením ani nehovorím do teraz mame klobásové mäsa,klobása a nema kto ich jesť ešte sme sa zato povadili
Nemusíš nič vymýšľať. Daj do misky do chladničky, vydrží aj mesiac
@anonym_9f2cb2 ale pomaranče nevydržia tak dlho a už nesú potom také dobre ako boli kúpené a čerstvé sú horké
@anonym_9f2cb2 ale pomaranče nevydržia tak dlho a už nesú potom také dobre ako boli kúpené a čerstvé sú horké
@stelly652 pomaranče sú stále rovnaké ak sú v dobre chladenej chladničke. Ja ich tam mám v pohode aj dva týždne a sú rovnaké
@stelly652 vydržia, mám to vyskúšané, aj po mesiaci boli ako čerstvé, je jedno či stoja v sklade, obchode alebo tvojej chladničke
Z pomarancov vytlac stavu, jablka strc do komory, tam nezvadnu tak rychlo, mandarinky mozes tiez vytlacit na stavu a vypit. Alebo z jablk sprav kompot. Nakrajane ti vsetko bude hnit este rychlejsie ako ked s tym nic nespravis
Z pomarancov vytlac stavu, jablka strc do komory, tam nezvadnu tak rychlo, mandarinky mozes tiez vytlacit na stavu a vypit. Alebo z jablk sprav kompot. Nakrajane ti vsetko bude hnit este rychlejsie ako ked s tym nic nespravis
@viestta tak zato keď som skôr si na rezal na tanier ovocie tak druhy deň boli horké pomaranče a mandarínky aj keď boli v chladničke
@anonym_df267a a robíš aj tak že všetky ovocie naraz myksuješ a zrobíš s toho kokteil a vypiješ to??..
@stelly652 nie to mi nechuti iba šťava z pomarančov kupujem veľa kg naraz a mám ich v chladničke
@anonym_c27901 ale to mamka kupovala ešte pred sviatkami toľko veľa ja som ju upozorňoval ale nedá si poradiť tak isto s varením ani nehovorím do teraz mame klobásové mäsa,klobása a nema kto ich jesť ešte sme sa zato povadili
@stelly652 sa divim, ze "stará" gazdinka nemá odhad.
Ja teda mam vsetko na terase a balkone-v dvojmo platennych taskach,aby to nezrzlo.ale bolo max minus 1.
Inak to mam v chladnicke.
Volne mame na stole vzdy iba par kusov ,ktore behom 2 dni urcite zjeme.
Pomarance a kiwi som kupovala cca pred mesiacom a este dojedame,nic im nie je.
Jablka detto...tiee vydrzia aj do marca..
Dnes som odtrhla zo stromu nasu poslednu hrusku...
Ale ako vravim.tu nemrzne...
Keby si to drzal v chladnicke,nic tomu nemoze byt.
@anonym_c27901 ale snažím sa
@stelly652 ty sa snažiš? Poznámka patrí tvojej matke, nie tebe 😄
@anonym_c27901 tak koho sa mam pýtať?.. keď mamy sa spýtam skonči to hádkou a nič stoho by nebolo
@stelly652 ok, chlapče 😉

@stelly652 pečený čaj