Ako zachrániť zlé cesto na kokosové cigaretky?
Ahojte, dnes som urobila cestičko na kokosové cigarety a ja trúba som tam dala nie salko ale nesladene zahustene mlieko to v tej plechovke a teraz sa mi to cesto rozpadá.. co s tým?? Dá sa to ešte nejak zachrániť? 🤦♀️🤦♀️
@lucka_ke len keď sme to nedrží nejak pokope.. akoze chuťovo je to dobre len nejak to nelepí spolu 😒
Rozmýšľam kam by som to ako plnku použila 😀
ja by som to zahustila nejakými pomletými sušienkami/orieškami a urobila z toho guličky
@lucka_ke vyskúšam a keby tam pridám maslo, tak by mi to mohlo lepsie držať, či somarina? 🤔
mne napada med, ten je taky lepivy, ale podla mna aj maslo moze byt, ved ich nebudes mat na teple nejak dlho (vzdy sa to da strcit do chladnicky a zasa stuhnu)- ja ked chcem, aby nieco drzalo, tak vzdy davam maslo- kedze v chlade stuhne
Nepoznám recept ale ak sa to.rozteka dala by som viac "suchého" napr ak tam ide tak kokos a možno pridala trochu salko lebo by tam.mohlo chýbať. Sladkého je tam dosť? Napr.do kokosových guliek dávam cukrový sirup aby sa lepili a trochu masla. Ale ak je to veľmi tekuté nemusí to pomôcť.
Dala som do toho med a urobila som gulicky takže sa to zúžitkuje 😀 ďakujem baby

Raz ak ma byť recept zo sladkým tak nedám nesladené.