Čím nahradiť kukuričný alebo zemiakový škrob?
Ahojte robím cheesecake a v recepte som si až teraz všimla kukuričný škrob...dá sa to nahradiť mukov napr? Idu tam len 4 čajové lyžičky.Dakujem
@lucyhatala Môžeš aj hladkú múku alebo zlatý klas, prípadne vanilkový puding.
ano, aj puding sa da,a le to je prakticky kukuricny skrob. pripadne v niektorych aj ryzovy som videla, no mozno este nejake aromy su v tom.
Ryžovu múku nie ani žiadnu inú. Daj tam z pudingu alebo zlatý klas to máš skoro čistý ochuteny skrob 😉
@konikmodry111
@viestta co ak je dovod, ze nechce kukuricu? otom nemoze nahradzat pudingom. vsak samozrejme mozem sa mylit.
@lucyhatala vsak treba poskusat, preco nechces skrobom?
@majamat ja neviem aký ma dôvod, ja len píšem čo jej ten skrob nahradí najlepšie
@konikmodry111 vsak ja viem, neuviedla dovod, len mi to napadlo, ze by to tak mohlo byt
@lucyhatala este je dolezite na co. do kolacov mam recept normalne krem z muky, no na jedenie, neviem cim nahradit,a k by si chcela urobit puding.
mozno by da to dalo aj z hladkej muky, ale musis poriadne ochutit, aby ju tak nebolo citti.

treba skusit. podla mna ano, ale tieto skorby su dost jemne, tak asi mozno nejaku hladku muku. neviem to isto, ale myslim si