Čo varíte 7 mesačným deťom?
co varit detom 7. mesiaci?
ja robim bud zeleninkove, alebo zeleninkovo-maskove pyre, niekedy pridavam cestoviny, niekedy ryzu, zemiacik.. zahustujem bud nemliecnymi, neochutenymi kasami, alebo kasami z bioobchodov. raz za dva tyzdne pridavam polovicu uvareneho vajecneho zltka.
vsetko mixujem ponornym mixerom, vsetko je to raz - dva hotove.. a hlavne si vzdy narobim viac aj do mrazaku...
ja sa priznavam ze mi papame hippky a veeeeeeelmi nam chutia - rozne ovocie a rozne zeleninovomaeskove - myslim ze taku pestrost by som varenim nikdy nedosiahla 😉
.. este som zabudla, do kazdeho jedla..kedd si vspomeniem pridavam par kvapiek olivoveho, al. repkoveho oleja. dnes som uvarila sladky zemiak, cukinu a zahustila ryzovou krupickou, tj pomleta ryza z bioobchodu.. moj Jakub to miluje🙂 aj cukinku s obycajnym zemiacikom ma velmi rad.
uvarim zeleninku a rozmixujem .. olovrant davam jablcko alebo vyzivu nesladenu .. teraz zhanam nejake recpty lebo zeleninku mi uz moc nechce jest :D
@31majka12 jedlo z mrazaku treba nechat prejst varom, aspon 2-3 minutky, ja tam vzdy dolejem tak pol decka, decko vody a este to zahustim nejakou obilninovou kasickou ak je to moc riedke.. chuti to ako cerstve.. OZAJ!! moj Jakub je inak fajnovka, kupovane zeleninove, al. zeleninovo masove vyzivy nezje.
...ty nemusis, staci ked prejde varom jedlo 😀

@timiemi tak toto sa pripájam aj ja poprosím receptíky 😉 😉