icon

Čo varíte 7 mesačným deťom?

timiemi
6. mar 2012

co varit detom 7. mesiaci?

belusa
6. mar 2012

@timiemi tak toto sa pripájam aj ja poprosím receptíky 😉 😉

miselka11
6. mar 2012

ja robim bud zeleninkove, alebo zeleninkovo-maskove pyre, niekedy pridavam cestoviny, niekedy ryzu, zemiacik.. zahustujem bud nemliecnymi, neochutenymi kasami, alebo kasami z bioobchodov. raz za dva tyzdne pridavam polovicu uvareneho vajecneho zltka.
vsetko mixujem ponornym mixerom, vsetko je to raz - dva hotove.. a hlavne si vzdy narobim viac aj do mrazaku...

dai
6. mar 2012

ja sa priznavam ze mi papame hippky a veeeeeeelmi nam chutia - rozne ovocie a rozne zeleninovomaeskove - myslim ze taku pestrost by som varenim nikdy nedosiahla 😉

miselka11
6. mar 2012

.. este som zabudla, do kazdeho jedla..kedd si vspomeniem pridavam par kvapiek olivoveho, al. repkoveho oleja. dnes som uvarila sladky zemiak, cukinu a zahustila ryzovou krupickou, tj pomleta ryza z bioobchodu.. moj Jakub to miluje🙂 aj cukinku s obycajnym zemiacikom ma velmi rad.

crocus
12. mar 2012

uvarim zeleninku a rozmixujem .. olovrant davam jablcko alebo vyzivu nesladenu .. teraz zhanam nejake recpty lebo zeleninku mi uz moc nechce jest :D

31majka12
28. mar 2012

@miselka11 a ked to vyberes z mrazaku nevadi ze to jedlo ma taku cudnu chut?

miselka11
29. mar 2012

@31majka12 jedlo z mrazaku treba nechat prejst varom, aspon 2-3 minutky, ja tam vzdy dolejem tak pol decka, decko vody a este to zahustim nejakou obilninovou kasickou ak je to moc riedke.. chuti to ako cerstve.. OZAJ!! moj Jakub je inak fajnovka, kupovane zeleninove, al. zeleninovo masove vyzivy nezje.

miselka11
29. mar 2012

@31majka12 aj Dr. Bukovsky to tak odporuca takto vo svojej knizke " navod na prezitie bejby", al. "hned to bude anjelik"

miselka11
29. mar 2012

@31majka12 ono to jedlo ozaj ked sa vyberie z mrazaku ma divne hrudky, konzistenciu, vzhlad ... len to treba urcite prevarit, to je cele.. vyskusaj a uvidis, my na tom frcime stale...

31majka12
29. mar 2012

@miselka11 dakujem pekne...uz som zas o nieco mudrejsia...
tak to som vobec nevedela ze mam este prejst varom...

miselka11
29. mar 2012

...ty nemusis, staci ked prejde varom jedlo 😀