Koľko medu môžem dať dieťatku?
maminy,chcem sa spytat na vas nazor,moja dcera miluje med,ci do caju,na oplatku,alebo len tak do pusy,ale neviem ci vobec moze tolko medu,existuje nejake obmedzenie,aj ked nema alergiu?
med je zdravy. pokial nema dietatko nan alergiu a nie je tlste, nevidim dovod na obmedzenie.
Ahojte mamičky,keďže aj moja dcérka má rada medikovy cajik,tak by som aj ja rada pridala prispevok 🙂 My pijeme medovy cajik stále...ale občas dám aj cukor.počula som že to vplýva aj na to,že sú deti živšie 😒
urcite med moze, je zdravsi ako biely cukor, ale pozor odkial med mas... pretoze tie z obchodov su casto viac cukru ako medu a to teda nie je bohvieco 😝 . inak by som to osobne s medom neprehanala, lebo je to predsa len sladkost a vela energie. avsak normalka do caju na ranajky, na chleba na ranajky, je tu uplne ok aj kazdy den, si myslim 🙂
med je veľmi dobrý aj na imunitu. Smelo dávaj.

@vlasa aj moje dieta miluje med, hlavne na chlebiku a do caju 🙂 do caju dam vzdy kusok a chlebik dostane obcas, striedam to s inymi vecami, nech sa mi neupne len na sladke 🙂 Som nazoru ze vsetkeho s mierou, ale ked jej chuti tak preco obmedzovat? Len proste striedat aj s niecim inym 😉