icon

Koľko medu môžem dať dieťatku?

vlasa
25. nov 2011

maminy,chcem sa spytat na vas nazor,moja dcera miluje med,ci do caju,na oplatku,alebo len tak do pusy,ale neviem ci vobec moze tolko medu,existuje nejake obmedzenie,aj ked nema alergiu?

boise
25. nov 2011

@vlasa aj moje dieta miluje med, hlavne na chlebiku a do caju 🙂 do caju dam vzdy kusok a chlebik dostane obcas, striedam to s inymi vecami, nech sa mi neupne len na sladke 🙂 Som nazoru ze vsetkeho s mierou, ale ked jej chuti tak preco obmedzovat? Len proste striedat aj s niecim inym 😉

ajca123
25. nov 2011

@vlasa ako kukam tvoja dcerka ma 4rocky tak moze medu kolko len chce bud rada ze ma radeji med ako cukor 🙂
Moj syn si otevre flasu s medom a papa pokud mu nestaci. 🙂
To ja zasa tak jem kysle uhorky

modrofuzik11
25. nov 2011

med je zdravy. pokial nema dietatko nan alergiu a nie je tlste, nevidim dovod na obmedzenie.

majcag
26. nov 2011

Ahojte mamičky,keďže aj moja dcérka má rada medikovy cajik,tak by som aj ja rada pridala prispevok 🙂 My pijeme medovy cajik stále...ale občas dám aj cukor.počula som že to vplýva aj na to,že sú deti živšie 😒

existujem
27. nov 2011

@vlasa neviem kolko rokov má tvoja dcéra - do jedného roku by som dietatu med určite nedávala, asi ani ročnému, neviem isto ako je to s dvojročnými. Je tam riziko - velmi malé, ale je, nejakej choroby.

janka_pn
28. nov 2011

urcite med moze, je zdravsi ako biely cukor, ale pozor odkial med mas... pretoze tie z obchodov su casto viac cukru ako medu a to teda nie je bohvieco 😝 . inak by som to osobne s medom neprehanala, lebo je to predsa len sladkost a vela energie. avsak normalka do caju na ranajky, na chleba na ranajky, je tu uplne ok aj kazdy den, si myslim 🙂

tinki
28. nov 2011

med je veľmi dobrý aj na imunitu. Smelo dávaj.

existujem
28. nov 2011

@janka_pn no to máš pravdu, kúpený med v obchode sp vlastne vyhodené peniaze, je to prevažne med rozrobený s cukrovým sirupom - treba si nájsť včelára