Mám kúpiť Sodastream?
Ahojte, tie, čo máte SodaStream, odporúčate? Išli by ste do toho znova, alebo sú to za vás vyhodené peniaze? Premýšľam nad ním totiž z toho dôvodu, že často kupujem minerálky len kvôli tomu, že sú perlivé, niekedy skrátka nedokážem uhasiť smäd čistou vodou, tak premýšľam, či by SodaStream vyriešil tento problém 😃 Díky za rady
@tyrkysova_kobyla mame a leží odložený v skrinke. Byvame v bytovke a je tu dosť cítiť chlór z vody, čiže nerobím z nej perlivu, nechuti mi. A tie ich sirupy sú tiež nič moc..
@tyrkysova_kobyla za mna odporucam, vypijem omnoho viac vody, ked je bublinkova ako keby bublinkova nebola, takze zlepsilo mi to pitny rezim
u nas ma maximalne vyuzitie
@tyrkysova_kobyla u nas fici denne, vsetci to piju (ja nie, ja nemam rada nic perlive).
ja sice nemám, ale krstná použía furt, aj keď má návštevu tak im z toho spraví minerálku 🙂
za mna super vec...kupila by som znova...zvlast teraz ked sa budu flase zalohovat
@tyrkysova_kobyla Ahoj, mne akurat dnes dorazil sodastream, maju aj v akcii 🙂 odporúčam, pouzivam do nej filtrovanu vodu a je brutalna. Nelutujem 🙂
@tyrkysova_kobyla super vec ja pijem len bublinky čista voda mi nechuti 😒.
@googwife https://www.nay.sk/sodastream-jet-biely-vyrobni...
Nech sa páči, len ja som si objednala čierny 🙂
@tyrkysova_kobyla Ak pijete perlivú čistú vodu tak ano.Urcite sa oplatí...my celá rodina pijeme "sodovku" aj deti..každý má svoju flašku,vodu máš vždy čerstvú-nachladenú-naperlenú.
Za nás top kúpa..
Flašku si můžeš jednoducho vyměnit, alebo u nás aj naplňáju v jednej firmě čo je obrovská výhoda, cena bezkonkurenčna..určitě neolutujete
Kupili sme svokrovcom pred dvoma rokmi na vianoce, super vec. Plánujem aj ja kúpiť
Prosim vas a da sa tam nastavit intenzita bubliniek ? Ja mam napr rada jemne sytenu, nie uplne bublinkove. Da sa ? Ako casto menite bombicku ?
@simca1106 zalezi aky soda stream si kupis, napr soda stream spirit one = sama si pustas kolko bubliniek chces, musis poskusat kolko krat stlacit aby si bola s vodou spokojna, potom je napr. soda stream one touch = tam su tri tlacitka tam je ta intenzita bubliniek predvolena ale stale ak stlacis sytenu a je ti malo stlacis znovu. Ja pouzivam spirit one zatial iba kratko ale teda musim viac krat stlacit aby mi bola dostatocne bublinkova, uvidim kedy budem menit bombicku
https://www.sodastream.sk/pristroje
My ho mame doma, moji rodicia si ho robia pravidelne, ale mne ta sifonova soda nechuti. Je to uplne ine, ako mineralka, len pridane bublinky, ale mineraly ziadne.
@tyrkysova_kobyla áno my sme kúpili konkurenciu a odvtedy používame skoro denne.Ale nie sirupy skôr pomaranč či limetu odstavím mätu a robím limonady.
@simca1106 koľko x zatlacis toľko bubliniek mas
@tyrkysova_kobyla doma si minerálku neurobis
Len sódovku
Manžel kúpil vôbec ma to neohurilo
Aj tie sirupy pepsi
Mirindu
Keby ze byvas v humennom..
Zavolam ta na ochutnávku
Ale kazdy ma inú chuť
u nas sa sodastream vyuziva hadam kazdy den. ja to moc sice nepijem taketo bublinkove vody, ale zvysok rodiny, ten nonstop. a nejake vody z obchodu my nekupujeme, ked tak maximalne sirup, aby si zarobili s vodou.

@tyrkysova_kobyla ak často kupujete perlivé vody tak je to super vec 👌