Ukrajinské zákusky z Vatsak - kvalita
Ahojte, prosím ochutnal niekto ukrajinské zákusky a torty z tejto ukrajinskejj predajne - reťazca? Torty majú za 22- 25 €. Za mňa príliš lacné, aká je kvalita? Dakujem.
@anonym_autor hnusné.
@anonym_autor dakujem za info. Nepôjdem tam.
@anonym_autor konkrétne v Prešove....
nemaju chuťove dobre je aj v MT predajna na pohľad vyzeraju dobre ale chuť umelina
@anonym_autor Mne osobne chutia viac ako iné, moje obľúbené sú TOFFI, VTÁČIE MLIEKO, ŽENSKÝ ROZMAR a DOMINO, ale treba vyskúšať každý to má inak, najviac odporúčam príchuť TOFFI (dá sa aj 1 kúsok kúpiť alebo zostaviť si vlastnú tortu z príchutí aké si vyberiete)
Ja si u nich kupujem, mne veľmi chutia
Lacné mäso,riedka polievka
Všetko na jedno kopyto a sami margarín
@anonym_09499c "Lacné mäso,riedka polievka"? V cukrárni? 😂
@anonym_09499c "Lacné mäso,riedka polievka"? V cukrárni? 😂
@hiro 🤦🏻♀️
@anonym_autor dobre a chutne a každy si najde svoje lebo maju fakt velky vyber,žiadny margaríny ale maslo,nečítajte tu kktiny čo pišu niektoré…jedina chyba drzé a hnusne predavačky aspon v NR je to tak
@anonym_autor dobre a chutne a každy si najde svoje lebo maju fakt velky vyber,žiadny margaríny ale maslo,nečítajte tu kktiny čo pišu niektoré…jedina chyba drzé a hnusne predavačky aspon v NR je to tak
@sofiakordova no v Žiline teda okolo masla ani neprebehli.
Videla si už milú ukrajinku?
Ja nie🙈🤣
@sofiakordova no v Žiline teda okolo masla ani neprebehli.
Videla si už milú ukrajinku?
Ja nie🙈🤣
@anonym_09499c ani ja
@anonym_09499c ani ja
@anonym_09499c
@anonym_autor No napríklad ja osobne poznám milé ukrajinky (tak isto ako aj nemilé slovenky). To však nemení nič na tom, že ich koláče (ani nič na jedenie) si ja osobne nekupujem. Náš ujo (ukrajinec), keď chcel mať istotu, že je to čo to je, tak si to kupoval na Slovensku (hlavne lieky, detské príkrmy....) 😀

Lacné mäso,riedka polievka
Všetko na jedno kopyto a sami margarín