icon

2 ročné dieťa a Vianoce

rachelkk
21. okt 2019

Ahojte maminky, ja viem ,že to je skôr otázka na ježiška ale čo sa u vás najviac osvedčilo
pre 2 ročné dievčatká. Čomu sa najviac tešili keď dostali na vianoce a sčím sa hrajú napr. Doteraz. Ďakujem za každý tip na darček.

babi81
21. okt 2019

kuchynka alebo pultovy obchodik, kazdy den bud vari alebo predava

martinajurkechova
21. okt 2019

U nás tiež kuchynka a potom kočík s bábikou. Voziť sa na odrazadle ju tiež veľmi baví.

matapo
22. okt 2019

...kuchynka jednoznacne, mame cca od dvoch rokoch a hrava sa s nou casto uz niekolko rokov, starsi syn sa s nou tiez velmi hraval, a teraz najmladsi 1,5 roka sa s nou tiez kazdy den hra, odrazadl tiez dennodenne vyuzite, obchodik mame ale ten len tak sporadicky je hrany, ale dost ficime na legu, vie ho maly stavat, tiez dennodenne sa s nim hra, ale aj starsie deti, tie uz maju sice aj velkacke lego, ale hraju sa aj s duplom a tiez kazdy den. Kocik a babika tiez super, dcera sa hrava este doteraz ale aj mojho syna to bavi tlacit kocik, takze na prechadzaky chodi casto s kocikom aj do obchodu, to jednoducho bavi vsteky deti. Kineticky piesok, ich tiez bavi bez ohladu na veku, najmensi by sa s nim hral aj kazdy den, ja nedavam kazdy den, a cokolvek na malovanie, prstove farby, stetce, ale aj fixky, pastelky,...to maju deti tiez radi, knizky u nas tiez ficia a u vsetkych deti, kazdy den prezerame, citame a to asi tak vsetko co dennodenne vyuzivame. dcerka ma aj domcek pre babiky, rada sa snim hravala ked bola mensia, teraz uz menej, maly syn sa s nim hrava celkom rad, aj farmu mame a zvieratka, s tym sa dcera tiez rada hravala teraz sa s tym hrava syn, tiez velmi oblubene. Starsi syn ma este velku vlacikovu drahu a s tym sa rad hrava cca od dvoch rokov a dcera sa s nim potom hravala tiez, tiez ju to velmi bavilo a este stale bavi, ale je to skor uz taka chlapcenska hracka, akurat ze aj dievcatka sa radi hravaju 🙂 ale to asi skor od cca 3 rokov... a puzzle to mali radi a aj maju radi vsetci traja (primerane veku)...

1bambinko1
22. okt 2019

@rachelkk odrážadlo, kočík a bábika, kuchynka, obchodík to sú najlepšie, také interaktívne aj kde zapájajú aj hlavu trošku 🙂 ja som neterke dvojročnej kúpila kocky, veľmi ju to baví 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sarinka2012
22. okt 2019

@rachelkk Lego Duplo 🙂 u nás kuchynka neuspela, pritom v kutikoch sa hrávala o stošesť tak že kupime a doma nič, ale Lego Duplo domček, nemocnica, vlačik...s tým sa hrala denne 🙂