Čo kúpiť štvorročným dievčatám?
Čo sa kupuje taký čerstvým 4 ročným dievčatám?
Nemám ani tušenie, čo by také dieťa chcelo.
alebo ak chcete niečo kupovať, tak ho zoberte do obchodu, nech si samo niečo vyberie 🙂
Moja dcéra má 4 roky. To už je taký vek, že každé dieťa baví niečo iné. Moja je taká parádnica. Ju by potešilo niečo do vlasov, náramok, šaty, balzam na pery... Alebo potom na tvorenie. Pečiatky, nálepky, sady na výrobu trebárs mydla, šumiviek. Alebo ešte niečo do vane. Má veľmi rada penu do kúpeľa, soľ a také 🙂
Dobble Kids
U nás sú Top: šaty, náramky, náhrdelníky, sponky a gumičky do vlasov, kartové hry, puzzle, pexeso, veci na tvorenie (nálepky, pečiatky, pastelky, fixky, plastelína) prípadne knižky, edukatívne zošity s rôznymi úlohami...
Asi už neaktálne, keďže je príspevok spred 2 týždňov, ale napíšem, možno do budúcna pre niekoho zaujímavý tip - https://donio.sk/detska-kniha-klukkluk - chystá sa tu nová detská kniha, ktorá podporuje obrazovú predstavivosť a rozvíja slovnú zásobu. Za mňa 10/10 pre túto vekovú kategóriu, pretože vďaka ilustráciám si vedia deti interpretovať príbehy aj keď ešte nevedia čítať. Fajn darček aj ku dňu detí alebo k Vianociam 🙂
Albi knihy, Lego Duplo

Ja osobne by som kúpila nejakú drobnosť a čokoládu a dala peniaze do obalky, nech rodičia kúpia co uznajú za vhodné.