Čo na Vianoce pre dvojročnú dcérku?
Ahojte. Ja už som hotová, vôbec neviem co kúpiť.. Myslím co sa týka maličkosti nejakej hračky... To co by som aj kúpila ako kocar tak to už velice chce babka kúpiť druhá zas niečo.. A ja som úplne z toho hotová len som chcela aby som jej vycarila úsmev na tvári.. Poraďte prosím..
Ak chceš pre malú kočiar, no kupuje ho babka, kde je problém? Tak to ber ako vybavené...ak darček nezaplatíš ty, tak sa to neráta? Ja napríklad nechcem aby syn dostal darčeky mimo nášho domu u oboch babiek a kade tade. Dostane 2 darčeky doma a hotovo...načo deti učiť už v tak mladom veku zbytočnému konzumu? 😏 Čomu tie deti vlastne učíme?
A nemusíš sa k tomu vyjadrovať, ja sa len tak trochu nad tým zamýšľam, keď tu čítam čo všetko mamičky kupujú už pomaly od septembra 😳
@janulienka20 Ak máš kopec hračiek a nepotrebuješ ďalšie, je podľa mňa najlepšie investovať do spotrebného tovaru. Dnes existuje ohromné množstvo všemožných kreatívnych sád, sady na prácu s plastelínou, rôzne druhy farieb, omaľovánky, nálepkové knihy, kinetický piesok, playmais, sady na maľovanie špongiou, na prvú prácu s nožnicami, pečiatky.
Ja by som hľadala peknú ilustrovanú knihu a nejakú stavebnicu. Moje deti majú všelijaké typy, drevené aj magnetické. Trojročný sa najradšej hraje s kockami. K jeho tretim narodeninám som mu kúpila klasické kocky. Teraz na Vianoce dostanú každý (10,3,1) po dvoch/troch knihách, veľkú magnetickú stavebnicu magformers a cestovnú škatuľu na hračky. Túto stavebnicu už doma máme, dostal ju najstarší keď bol malý, ale pre tri deti máme malo dielikov. PS: Najstarší dostane ešte slúchadlá na Bluetooth.
detsku kuchynku, u nas velmi oblubena hracka uz od 1 roka ...

Kebyze mam len dcerku tak jej kupim naozaj len nejaku drobnost alebo co potrebuje. Viem ze si to neuvedomuje. Mam problem ze mam aj dalsie 2 deti. Takze nemozem dat malej jednu vec ked oni dostanu po 6-8 darcekov. Maju ich rozdelene po babkach samozrejme, vacsinou su to drobnosti alebo nieco co potrebuju(ponozky, spodne pradlo, obliecky, knizky, oblecenie na lyzovanie, rukavice a pod) . Hrackam sa vyhybam ako sa da. Ale maju 5 a 7 rokov takze bez toho to nejde. Tiez tapam co malej kupit. Mam knizky, dedoles ponozky gatky, a taky naves s autom a konikom a dalej uz neviem. Vsetko mam po starsich detoch. Takze mam ten isty problem