icon

Darček pre 5-ročné dievča

9. aug 2023

Ahojte, viete mi poradiť nejaké darčeky, čo darovať 5 ročnej slečne, prosím?
Kočík, bábiky, kuchynku s príslušenstvom, trampolínu, kolobežku, bicykel, domček pre bábiky,lego duplo, magnetickú stavebnicu všetko možné majú... Kníh majú odhadom asi 100, takže si nezapamätám ktoré majú a ktoré nie 😂 Puzzle sme jej už viackrát dali ale to asi nie je to pravé, farbičky a rôzne malovacie potreby tiež nezažali úspech..Čo zaujíma deti v tomto veku a bolo by cca do 30-40 eur? Ďakujem 🙂

andula2020
9. aug 2023

Kreativna sada, napr vyroba naramkov

andula2020
9. aug 2023
joesvk
9. aug 2023

Napr. detská kozmetika a maľovátka. Nejaké pekné šaty.

minesasubu
9. aug 2023

Detsk fotak, hrnciarsky kruh , hracie skrinka alebo detsky kozmeticky stolik

daniela2202
9. aug 2023

A čo ju tak zobrať na výlet

thoughtfulweirdo
9. aug 2023

To bude podľa mňa veľmi individuálne. Moja 5 ročná aktuálne miluje čiernu farbu a stavebné stroje, takže bábikou alebo sadou na náramky by ju ťažko niekto potešil 🤭

autor
9. aug 2023

@andula2020 dostala od nás minulý rok. A predtým od niekoho tiež k nejakému sviatku... Veľmi ju to nezaujalo

autor
9. aug 2023

@minesasubu ten foťák znie zaujímavo. Ďakujem 🙂

mayami
9. aug 2023

5 ročnému dieťaťu, ktoré už všetko má by som volila niečo nemateriálne, zážitkové, alebo aspoň spotrebné.

autor
9. aug 2023

@daniela2202 má ešte ďalšich 2 súrodencov. Museli by sme zobrať aj tých, aby nežiarlili a neplakali rodičom doma (je to info priamo od rodičov, keď sme chceli niečo podobné vymyslieť) a my máme tiež dieťa, neviem si predstaviť mať na starosti 4 deti naraz niekde na výlete, kde budú všetci ako utrhnuti z reťaze 😅 ale ďakujem, pekný nápad

keiko33
9. aug 2023

Tak moja je paradnica. Ju potešia šaty, kabelka, čelenka, šperky. Ale minule keď som upratovala som jej vytiahla po staršej zažehlovacie korálky a teda so sestrou sa zahrali celé poobedie. Ale bolo to niečo nové, čo ešte nemala. Záleží aj čo dieťa baví. Aj Albi pero je fajn, ak ju zaujímajú knihy a ešte to nemajú.