Darčekový kôš pre bábätko
Ahojte mamičky, chcem sa spýtať na váš názor. 💛
Plánujem pripraviť darčekové koše pre bábätká (krst, narodenie, narodeniny a pod.) a rada by som zistila, či by o ne bol záujem. 🎁
Keby ste mali záujem alebo tipy, čo by ste v takom koši ocenili, budem veľmi rada za vaše odpovede!

To chces dávať ty ako darcek?alebo to chces predávať?ten medveď je škaredý.ale keď už tak takú klasiku tam dať ,krém, obrúsky,hrkalku, plienky a teda nejaké oblečenie.
Nov takom kosi je to zbytocne. Skor nejaky praktickejsi box, ktiry mamicka vyuzije. Ak to chces ako samostatnu zarobkovu cinnost, vela si od toho neslubuj. V obchodoch najdes hotove darcekove boxy, plienkove torty a v roznych detskych predajniach ti aj vyrobia balik z toho, co chces. Pripadne ti tam daju aj osusku a deku s vysitym menom. Ak nebude v tom kosi nieco speci, nebude po tom extra dopyt.
@luckam411 prepáč, ale o toto by som nemala záujem ani ako človek, ktorý chce niečo darovať mamičke s dieťatkom a už vôbec nie, ako mamička, ktorá to dieťaťko má. Keby už ozaj niekto urputne chcel niečo také darovať, veľmi ľahko si to urobí sám, alebo kúp v obchode, nie je to vec, ako napr. háčkované hračky, čo ani nekúpiš v obchode, ani si ich každý nedokáže urobiť. Keď si dáš do googlu darčekový set pre bábätko, vypluje ti more ponúk. Skús asi niečo iné.
Ak myslis ze by si to predavala, tak nie o to by som zaujem nemala, ako darcek si viem vyskladat presne na mieru a krajsi, mne osobne sa to v tom kosi v celofane nepaci, ale ok to je vec vkusu. Ako obdarovana by som tiez asi neskakala od radosti, pretoze ono kazdy uz ma nejake specificke veci nachystane alebo oblubene a to tazko trafi nejaky kupovany kosik. Za mna si neviem predstavit, ze by sa ti to oplatilo.
Za mna uplna blbost a nekupila by som to. Taketo veci si dokaze clovek vyrobit sam a vlastne.., je to zbytocnost, mamine by som dala radsej peniaze alebo nieco po dohode s nou nie kos s hlupostami
@luckam411 bohužiaľ, tiež som z tých, čo by takéto niečo neocenili ani nedarovali. A ako tu už dakto písal, ak už, tak namiesto košíka box. Takýto košík ja osobne považujem za rárohu, ktorá potom len niekde bude chytať prach a zavadzať. Tiež by som tam neocenila kozmetiku (niekto tu spomenul krém), tú už má väčšinou každý vybranú a používa čo mu vyhovuje. Väčšina (ak nie všetka) kozmetika čo sme dostali skončila po záruke v koši (skôr mi bolo ľúto to vyhodiť). Ešte tie látkové plienky ok, lepší podbradnik. Namiesto plysakov by som doplnila skôr
knižku/látkové leporelo pre najmenších (čiernobiele), niečo závesné hrajúce na kočík. Ale tiež zdieľam názor že aj toto sú veci ktoré človek radšej povybera a nakombinuje sám, resp. kúpi také aké si prajú rodičia. K tomu balík plienok a je to.
Inak za mňa nie sú ani tie plienkove torty zrovna najlepšie, jednu sme dostali a samozrejme to treba najprv porozoberat, každá jedna plienka pokrčena, zle sa to potom skladuje..
Keď si poratam, co je v tom košíku, tak to bude drahy košík. Sama by som si urobila svoj a iný, aby to vyšlo lacnejšie. Predpokladám, že chceš na tom zarobiť, takze musíš pozerať na cenu. Kvalitne oblecenie niečo stojí. Takze neviem ci je to až tak skvelý napad
Mne také koše prídu ako keď človek nevie čo, tak dá kôš. Nie je tam ani štipka ničoho personalizovaného evokuje mi to chladného darcu, ktorý dal dar len z povinnosti aby sa nepovedalo. Ja by som to nikomu nedala a ani by som nebola nadšená keby som taký kôš dostala. Niečo úplne iné je darovať kôš s produktami, ktoré mamiĉka naozaj používa, alebo medzi rečou spomenula, že by si priala to vie urobiť radosť.
Bože zase toľká kritika, veď si to kľudne robte doma samy, nie každý má čas alebo sa mu chce 🙈
Za mňa farebne príjemne ladené, ale súhlasím s komentármi vyššie ohľadom medveďa - nie je z vhodného materiálu pre bábätko a ani nie je extra pekný, takže za mňa vymeniť. Robia sa napr.pekné štrikované plyšáky (tam zase pozor, aby nemali gombíky). Doplnila by som nejakú hračku/hrkálku na štýl montessori v neutrálnych farbách. A prikláňam sa k názoru že box je praktickejší než košík s uchom
@luckam411 jedine co sa mi páči sú farby. Košík vymeniť za drevenú debnicku, dá sa využiť v domácnosti na skladovanie, ten kos je fakt ďalej nepoužiteľný a bude zbytočne zaberať miesto v domácnosti, ten celofán len podčiarkuje jeho gycovost. Druhá vec, ako matke, ktorá si pre svoje dieťa vybrala nejakú značku plienok, vlhčené utierky, kozmetiku, ma nejaké preferencie, by mi vadilo, keby mi domov niekto nosí niečo, co na svoje dieťa nedám. Plysaka vymeniť za mojkacika, ako tu už bolo spomenuté. Jedine, co by ma zaujalo, sú vzorky nejakých prémiovejsich veci, napr plienky kolorky, utierky waterwipes, hryzatko opica, museli nové plienky a tak
@luckam411 za mna nieje tam nic co by mamicka vyuzila
Pekne ale neprakticke
@luckam411 jedine co sa mi páči sú farby. Košík vymeniť za drevenú debnicku, dá sa využiť v domácnosti na skladovanie, ten kos je fakt ďalej nepoužiteľný a bude zbytočne zaberať miesto v domácnosti, ten celofán len podčiarkuje jeho gycovost. Druhá vec, ako matke, ktorá si pre svoje dieťa vybrala nejakú značku plienok, vlhčené utierky, kozmetiku, ma nejaké preferencie, by mi vadilo, keby mi domov niekto nosí niečo, co na svoje dieťa nedám. Plysaka vymeniť za mojkacika, ako tu už bolo spomenuté. Jedine, co by ma zaujalo, sú vzorky nejakých prémiovejsich veci, napr plienky kolorky, utierky waterwipes, hryzatko opica, museli nové plienky a tak
@domiklik presne... Nepoznam mamiçku, ktoru by tešilo, že každá návšteva donesie iné plienky, iné krémy a olejčeky, ktorých mam asi zo 20 v krabici 🙊
My sme dostali aj kôš z plienok z kiku 🙊 a že ich bolo hodne veľa, a čo som s nimi mala robiť? Môj začal v pôrodnici s dvojkami 👍
Mne sa to tiez absolutne nepaci.medved skaredy prilis chlpaty pre babetko nie. podbradnik gumovy tak na 1.5 rocne dieta.pri nom su co bodycka?prakticke 5 balenie?to ma kazda mamina nachystane.osobne som neznasala vsetky darceky typu plienkova torta plienky idealne rovno 4ky aby som ich tu este rok obchadzala. balik vselicoho mozneho z pepca v jednej kabeli spomienkove knizky oblecenie na milion sposobov fakt mate pocit ze to dieta mam doma hole?hracky hrkalky knizky plysaky sprostosti za ktore musis podakovat a hodis ich do krabice k ostatnym 15 rovnakym.za tych 30-40e co by do tohoto niekto investoval radsej kupim alebo dostanem poukazku do drogerie-lekarne lebo tam ked vlezem tak za poslednych 5 rokov som pod 30e.neisla.a viem ze to co si tam vyberiem bude naozaj potrebne a 100% vyuzite.
Pride mi to take ze odchadza nam kolegyna na matersku posledny den jej to dame lebo sa to patri pozbierame sa po 5e a nech sa ma ako chce. Za kamaratkou by som s tymto isto neprisla.
@luckam411 nezaplatila by som zan ani cent a ked by som to dostala, nadavala by som ako pohan. Krasne zabalena sprostost - plysova hracka pre novorodenca je na co? na darovanie inam alebo na vyhodenie? A uteraky? akoze niekto si fakt mysli, ze novopeceni rodicia pred narodenim dietata nebudu mat doma detske uteraky? strasna hlupost
Mne sa tvoj košík páči🙂macko môže byť využitelny neskor..Moj syn dostal macka v roku a ma ho dodnes odlozeneho a to ma 14 rokov, braval ho vsade na vylety / tiez bol chlpaty/ 🙂aj tie uteraciky su tam velmi pekné...neviem co by som doplnila..lebo uz mam velke deti ale mne sa to paci🙂
Bože zase toľká kritika, veď si to kľudne robte doma samy, nie každý má čas alebo sa mu chce 🙈
Za mňa farebne príjemne ladené, ale súhlasím s komentármi vyššie ohľadom medveďa - nie je z vhodného materiálu pre bábätko a ani nie je extra pekný, takže za mňa vymeniť. Robia sa napr.pekné štrikované plyšáky (tam zase pozor, aby nemali gombíky). Doplnila by som nejakú hračku/hrkálku na štýl montessori v neutrálnych farbách. A prikláňam sa k názoru že box je praktickejší než košík s uchom
@kaca222 ano cely konik je tu iba kritika...Niekto sa nieco opyta a hned je zhejtovany..Skaredy maco, zly kosik, blbe uteraky....Nic pozitivne pre mamicku ktora ma nejaky napad co by chcela robit a chce mozno nazor..Aj nazor sa da podat inak...Na autorkinom mieste zmazem status a poradim sa s kamaratkou pri kave..Pekny den mamicky...
@kaca222 ano cely konik je tu iba kritika...Niekto sa nieco opyta a hned je zhejtovany..Skaredy maco, zly kosik, blbe uteraky....Nic pozitivne pre mamicku ktora ma nejaky napad co by chcela robit a chce mozno nazor..Aj nazor sa da podat inak...Na autorkinom mieste zmazem status a poradim sa s kamaratkou pri kave..Pekny den mamicky...
@poleva Čiže je lepšie matke ktorá je na MD a očividne je na mizine tak si chce privyrobiť... tvrdiť, že je to skvost a nech si pokúpi tie haraburdy a narobí tie koše, keď je každému jasné, že o to záujem nebude?
@poleva Čiže je lepšie matke ktorá je na MD a očividne je na mizine tak si chce privyrobiť... tvrdiť, že je to skvost a nech si pokúpi tie haraburdy a narobí tie koše, keď je každému jasné, že o to záujem nebude?
@anonym_bedb6f dúfam, že tie košíky vylepší a vytrie vám zrak. Sedieť doma na zadku a lamentovať, že nemám peniaze, dokáže hocikto.
@anonym_bedb6f dúfam, že tie košíky vylepší a vytrie vám zrak. Sedieť doma na zadku a lamentovať, že nemám peniaze, dokáže hocikto.
@kaca222 je toho plný internet, sú toho plné predajne... na kieho boha by to kto kupoval od nej ?
@kaca222 je toho plný internet, sú toho plné predajne... na kieho boha by to kto kupoval od nej ?
@anonym_bedb6f tak vidíš, je toho plný internet, plné predajne, očividne je dosť ľudí čo si to kúpia a nechcú si robiť košíky doma sami. Urobiť taký košík, aby zaujala a aby si zákazník vybral práve ju, bude už jej úloha. Aj koláče pečie kde kto a predsa sa ženy stale vedia uchytiť

@luckam411 neuvádzaš cenu, aké a koľko vecí sa bude nachádzať v košíku, to je zvyčajne rozhodujúce. Inak, medveď je tam síce krásny ale za mňa k bábätku absolútne nevhodný, lebo je z dlhochlpého plyšu. Takže ešte tento nápad trošku vylepši. No a k tvojej otázke, ja osobne by som za to nezaplatila nič, lebo vďaka pinterestu si človek vie urobiť aj ďaleko krajšie koše.