Detský svet hudby 2 - Kaufland - ktoré CD odporúčate?
Ahojte, kúpili ste už deťom CD z tejto edície? Ktoré odporúčate? Ktoré sú tie najzaujímavejšie? Drobec je ešte malý, žiadne také nemáme, ale myslím, že časom ich využijeme... len ktoré vybrať? 🤔 prípadne sa dajú niekde pozrieť ukážky z tých CD? Ďakujem za tipy 👍🏻
@sebastianmichal a deťom sa páčia tie minulé? 🙂 popozerám teda niečo na YouTube 👍🏻
@nikiki29 bud Dúhalka alebo Dano Heriban z toho čo ponúka Kaufland. Inak škoda, že v tej edícii nie je napríklad Miro Jaroš, Paci Pac či Fíha tralala...To vatsinou maju radi male deti
@nikiki29 bud Dúhalka alebo Dano Heriban z toho čo ponúka Kaufland. Inak škoda, že v tej edícii nie je napríklad Miro Jaroš, Paci Pac či Fíha tralala...To vatsinou maju radi male deti
@lenicka1121 boli v prvej edícií 🙂
@kr1st1n4 aha, to ani neviem či u nás bolo, alebo som si len nevšimla. Viem, ze sa dopradavali Fíha tralala no ine nič
@lenicka1121 ďakujem za tip, pozriem sa práve na tieto dve a niečo mu vezmem 🙂
@kr1st1n4 ja som tiež nepostrehla prvú edíciu a tiež sa mi tam zdali lepšie CD, a pre mňa aj známejšie 🙂
náš si vybral 5 ktorých pozná, MalinyJam, Dúhalka, Hanička a Murko, Sníček a Rapotáčik to je aj náučné logopedické 🙂
@kr1st1n4 ze u nas v Kauflande nebolo vyložené, iba Fíha tralala, asi sa to dobre predalo a to co ostalo asi nikto nechcel. No keby viem ....nevadí, možno ešte budú niekedy predávať aj tieto
@nikiki29 áno pozerajú fiha tralala Miro Jaroš smeko a tancu lienka to sú top a mame aj DVD táže im púšťam v aute
@kr1st1n4 aj moj maly presne na tomto istom fici 🙂
Ja odporúčam Haničku a Murka a Rapotáčik 🙂
@nikiki29 ahoj prosím ťa aké CD boli v tej prvej edícii od kauflandu? Ďakujem

@nikiki29 pozri si na YouTube určite tam sú ja mam z mynulych všetky a z týchto ešte ani jedno