Tipy na darček pre bábätko
Ahojte, idem na vás s otázkou čo kúpiť pre bábätko
Mužov brat majú teraz synčeka, sme pozvaní na prvú návštevu, ale nemám poňatia čo sa má kupovať alebo čo sa patrí... Je to po dlhom čase ďalšie bábätko v rodine
Poraďte nejaký vhodný dar, alebo máme dať peniažky? Ďakujem za každú radu
Ja by som dala ručne vyrobeny dar mnou. Ak by som nemala čas peniažky by som dals
peniaze nie...zalezi od rozpoctu, ale ja som robila kosik, kde boli veci pre radost aj pre uzitok...co sa vzdy hodi je: kvalitne vlhcene utierky, plienky (radsej vyssia velkost), uteracik/latkove plienky/utierky, hryzatko, hrkalka, fotoramcek, nejake pekne oblecenie, ak si trufas...
Peniaze a bábätku by som kúpila možno nejakú knižku cerna na bile, alebo poukážku do dm.
Ja som kamarátke kúpila poukaz na profesionálne fotenie pre novorodenca....velmi ju to potešilo, doteraz mi vraví, že som bola originálna 🙂
Ja by som kúpila aj knižku od tej pediatričky, ktorá pôsobila aj tu na MK. Škoda, že také niečo nebolo k dispozícii keď som ja mala prvé dieťa, tá by sa hodila.
Mne sa paci quet book neviem presny nazov ale pomaha to detom cvicit motoriku.
Quiet book sa to volá
rodinné fotenie?
Radšej nič nekupuj, šanca ze sa trafís do vkusu je malá. Kúpila by som hračku, ak sa chceš potešiť, tak nejaké krásne oblečenie 1 ks, a dala peniaze. Ako kúpiť sa da všeličo ale väčšinou je to tak, že plienky super, ale takéto nie, kozmetika OK, ale takáto nie atď atď. 🙂
Vlastne sme už kúpili papučky, mojkačika a uspavacika ktorý vydáva tie zvuky na pokojný spánok pre bábo... Len neviem či to je dosť alebo ešte niečo 🤷
Dajte im peniaze aleno poukazku do DMky.
Ja neviem co to je kupivat taketo dary, co ak oni maju iny vkus, ineho mojkacika? Ja by som nedala darovanejo mojkacika ani od sestry, to di chcem skratka vybrat sama nieco taketo ontimne pre svoje dieta. Papucky pre dieta comlwn lezi? Naco
Hlavne nezabudni na maminu dietata. Ja som velmi ocenila, ked si niekto spomenul aj na mna a priniesol mi nieco dobre.
Ja som 2x dostala plienkovu tortu a vzdy som vsetko vyuzila a za mna je to krasny a efektny darcek.zavisi od toho, ak vies ,ze si potrpia na veciach a nevies ci sa trafis,vtedy by som sla mozno do nejakej drobnosti pre babo (bodynko,hrkalka) a dala peniaze...zavisi aj od toho kolko chces minut.

Peniaze alebo poukážka do DMky