Vhodné a nevhodné darčeky
Pekný deň žienky. Prosím o názory, aké sú vhodné alebo aj nevhodné darčeky na sviatok či vianoce pre muža, ktorého nepoznáte ešte veľmi dlho.
Kľudne napíšte svoje názory, ale veci typu hodinky, alkohol-určite nie. Aj parfém by bola asi len posledná voľba. Ďakujem.
Záleží od toho, či je to nejaký tvoj potencionálne blízky človek alebo len nejaký kolega.
Kvalitnyn parfemom do auta a vtipnymi ponozkami neskazis nic
pekne manzety?
Mozno by si mohla pouvazovat nad modelom auta, ktory si sam zlozi, pripadne aj namaluje. Nemusi to byt nejaka draha zalezitost a napriek tomu potesi. Su samozrejme aj modaly lietadiel, tankov... ale ak ma rad auta, toto by mohlo potesit. 🙂
@missviolet obleky nenosi
Velmi to prezivas a chces sa mu zavdacit az ,,moc,,
Je to 40 rocny chlap v novom vztahu ktory okrem aut a cvicenia podla tvojho popisu nema nic ine rad😂nepije nechodi na koncerty wellnes nechcces lebo opatrenia a vsetko ostatne nie nenosi nema rad nechce…to je vyhliadka na dary na 40 rokov dobra😂
Hadam 40 rocny chlap uz mal dost zien a vie ocenit darcek dany pre potesenie a radost, ako tip top vymyslenu chobotinu.
Ak ho nepotesi dobra vecera urobena torta a k tomu nejaka poukazka do fitka/fitness produkt tak uz neviem😂
@tatianaba tak ani to asi nie. Auta rad ma, venuje sa tomu dost. Ale je aj dost casovo zaneprazdneny. A to by urcite nevyuzil.
@judit47 neviem preco tie vyrehotane smajle. Ale budiz. Preco myslis ze 40 rocny chlap musel mat uz vela zien atd? Od veci koment
https://manboxeo.sk/drevene-debny/557-sport-a-h... alebo niečo z toho?
@ibrunova vyzera to fajn. Chcem darcek, ale zas nie tak drahy.
a keby si mu dala nejaké ponožky? Buď vtipné, alebo aj nie, možno z merino alebo tak. Alebo malý darčekový košík.
Myslim, ze @judit47 Ta isto nechcela urazit, ale naozaj, po tom, co si kazdy napad zavrhla, tak to naozaj tazko Ti nieco poradit, brutalne to prezivas, co ver mi, ze ziaden chlap nepreziva a neriesi, mna moj terajsi na 30 odbavil flasou fernetu 😆 slus mu teda namoxovat nejaky kos dobrot a ked uz ani to nie, tak jedine modre z neba.... 😁
@ibrunova tak ponozky ma napadli. Alebo nohavice. Dokonca spodne pradlo, ale to asi nie je uplne vhodne.
Cakam na rozuzlenie teda co bude ten vhodny darcek, a smajle take lebo sa hodia-vela zien v zmysle ze dostal uz darcekov dost k narodeninam/vianocam za tolke roky,nebud vztahovacna…
a máte spoločné fotky už urobené že ste niekde boli , tak by si mohla to ak ste boli len pár krát na rande
nvm ako dlho ste spolu
@jane1987 ja som si vzdy dala zalezat na darcekoch. Vzdy som chcela aby druheho potesili. A preto som si dala zalezat. Ale fakt veci ktore viem, ze nevyuzije, tak je to potom uplna zbytocnost. Ten wellness napad sa mi pacil. No bojim sa toho, ze by sa to nedalo teraz uz vyuzit.
@minesasubu nie, fotky nemame.
Pozname sa dlhsie, ale spolu sme kratko
nejaké trenky s nápadom by neboli zlé. Ale ani tie ponožky, ja napríklad nemusím Dedoles, sú aj iné... Alebo termotričko na jeseň.. Mačky na zimné túry.
Alebo nepestuje niečo? Chilli papričky ?
takéto niečo https://www.farmalekvarik.sk/darcekove-sety
a čo tak spoločenskú hru ešte ma napadlo
startovacie kable 😀 Srandujem. Keď športuje, tak nejaku kvalitnú fľašku na pitie, mozno s vtipnym nápisom.
@minesasubu myslim ze nie.
@makova333 tych ma urcite dost 😁
@ibrunova nepestuje.
termohrnček do auta? bývajú aj také zohrievacie s káblom do auta. Alebo klúčenku s oblúbenou značkou auta.
voňavku do auta nejakú lepšiu?
to bol vtip, dopisala som co napadlo mne. Ale ty vsetko negujes, takze bud to velmi prezivas alebo ten chlap nema ziadne zaluby.
Urob mu darcekovy kos,nejake sladke/slane dobroty, pribal.aj tie ponozky ci trenky, cosi do auta, pekne zabal.a.hotovo🙃
@0silvia0 ta vonavka do auta je tiez dobry napad.
Pýtala som sa manžela. Povedal, že chlapa tie materiálne veci toľko nepotešia, ako skôr snaha ženy. Čiže pripraviť mu niečo chutné a urobiť príjemný večer. Zážitkovým darčekom sexuálneho podtonu nikdy nič nepokazíš 😅 a k tomu môžeš Dokúpiť jazdu napr. na motorkárach alebo iný hocijaký zážitok,,výlet....Toto by potešilo môjho (31 rokov). Žiadne drahé hmotné dary netreba.

@jane1987 to je pekne co pises. Len chcem aj nejaky darcek okrem toho.