Vhodné a nevhodné darčeky
Pekný deň žienky. Prosím o názory, aké sú vhodné alebo aj nevhodné darčeky na sviatok či vianoce pre muža, ktorého nepoznáte ešte veľmi dlho.
Kľudne napíšte svoje názory, ale veci typu hodinky, alkohol-určite nie. Aj parfém by bola asi len posledná voľba. Ďakujem.
Tak ked nepestuje, moze zacat 🤷♀️pozri, mozno sa mylim, ale z Tvojich prispevkov to vyznieva tak, ze ste spolu mozno tak mesiac aj s cestou, este ste pomaly nikde spolu neboli, spolocne fotky nemate, Ty si z neho celkom paf a mozno sa bojis, ze on z Teba nie. Ziadny darcek podla Teba nie je pre neho dost dobry, na kazdom najdes chybu. Ako, svojim sposobom Ta chapem, tiez som bola rovnaka, ked som bola mladsia. Zvolni, netlac na pilu, a ak Ta ma rad, potesi sa aj cokolade. Ak nie, nezavdacis sa mu ani modrym z neba.
@konikkon vsak ja ani nechcem nic drahe. Ale proste nieco okrem torty a pekneho vecera, ktory mavame aj bez narodenin.
preco je torta malo?
tak potom niečo s tým autom, zmenšeninu jeho autíčka napr.
flasa alkoholu pre chlapa nevhodny dar? no pokym nie je abstinent, tak urcite nie. Roky kupujem svagrovi whisky a otcovi riadne drahy rum na sviatky... Pre zenu je to nevhodny dar, cize porovnavat to ci by ta tym potesil je odveci... AK je to sportovec, tak mu kup nieco sportove... neviem co dostal moj na prve vianoce, urcite nejaku blbost, my sme si to vyriesili potom po veceri :DDD vobec sme toto neprezivali, dostal raz pivnu kozmetiku od manufaktury, isla do kosa o par rokov, ale nevadi.. teraz po 18r viem ze najlepsie su ponozky/slipy/tielka/pyzama a papuce :DDD nikdy toho nie je dost. Skor vylet atd zorganizuj A to boli vianoce, narodky napr. som vobec neriesila nikdy... to sme fakt vypili flasu na hotelovej izbe a islo sa do welnessu.. atd🙂
No a vsetko zalezi od ceny... tak mozes mu kupit kozmetiku.. aj ked.. ked urcite mas predstavu o cene, ked napr. drevene bedne sa ti zdaju drahe. Takze podla mna urob mu balik, kadecoho.. ak byva sam a vari si, tak aj potraviny prihod, ponozky... Ako iba "vona do auta" sa mi zda dost odveci. To rozdavam kamosom a susedom a nie "frajerovi".
Kalendar s fotkami aut, maly model auta, ktore vlastni.
V jednom pises ze sa poznate dlho ale spolu ste kratko v dalsom komente ze sa nepoznate sa dlho..
Tak napis ako dlho randite a ako dlho ste spolu to sa bude lepsie radit…
Ja sam mužovi vtedy ešte priateľovi ako 1.darček kúpila parfém. Hoci si to zamietla hneď na začiatku, príde mi to ako také akurát, ani málo, ani veľa. Keď k tomu pridáš večeru a vlastnoručne upečenú tortu, bude to dokonalé. Welnes pobyt mi príde prehnaný na to, že spolu len začínate. Viac si ho užijete neskôr. V pohode je aj to, čo píšu baby - vtipné tričko, ponožky, vôňa do auta, ... Netreba moc kombinovať, lebo prekombinuješ 😉
Poukazku na nakup dacoho do auta.voucher do kina(mozte ist spolu)
@elenita mylis sa,ale nechcem pisat detaily. To, ze niejto sa spolu nefoti, moze znamenat ze si z urcitych dovodov chrani svoje sukromie. Nehladam honosny dar, ale nieco co ho potesi. Ci som ja z neho paf a on zo mna nie, to by ani modre z neba nezmenilo. Takze v tom to urcite nie je. Ako som uz pisala, vzdy som si dala zalezat s vyberom daru. A teraz nemam extra napad
@simca06022011 pisala som ze nepije, takze by to bolo podla mna odveci dar. Ked viem, ze nepije.
@judit47 pozname sa dlhsie, ale spolu sme kratko. Tym som chcela povedat, ze lepsie sa pozname len kratko. A nie je to ale jedno?
@janka1011 neda sa mi lajkovat, ale mozno tie ponozky, ci vona do auta a nieco podobne by mohlo byt
Nejaký pekný náramok na ruku, termo tričko s merinom, športový opasok, šiltovka (ak nosí), zaujímavý prívesok na kľúče od auta, šatku alebo buffku okolo krku, peňaženka, manikúra v peknom balení, kvalitný nôž
a Rochester Ginger, keďže alkohol nepije?
Vsetko co by som k tomu sama povedala uz napisane bolo a so vsetkym co ti napisali dievcata k tvojej priebercivosti a prilisnemu rieseniu daru pre 39 rocneho chlapa suhlasim.Urobila by som to tak,ze by som mu upiekla tortu,prichystala pekny vecer v sukromi a kupila si nieco bohovo sexy na seba.Povedala by som mu,ze sa este dlho nepoznate,tak si sa rozhodla kupit si na seba nieco sexy iba pre neho a moze si s tym robit co chce 😉 Naozaj,naozaj sa spolahni ze taky 39 rocny chlap,ktory uz zazil "vsetko" toho k zivotu so zenou vela nepotrebuje,ozaj nie ziadne zbytocne dary a toto mu urobi radost zo vsetkeho najvacsiu.Urcite vacsiu ako ponozky ci vona do auta (???) 🤦♀️.A ak ani s tym nesuhlasis,tak potom si ozaj mladunka babulka,ktora toho o dospelych chlapoch vie velmi malo.
Nieje lebo pre mna je kratko dva mesiace pre teba dva tyzdne pre ineho mesiac, ak mu po mesiaci chodenia upeces tortu pozves ho na veceru a este nieco k tomu-to je privela…
A k tym fotkam-ved icj nemusite zdielat na sietach ide o to ci ich vobec mate-a sme pri tom ze po 2t znamosti nebudete mat zalaskovane fotky ak ste spolu 2m tak urcite nejaku fotku spolocnu uz mate
Ja by som kúpila neake vtipné ponožky s boxerkami možno ak by mali s autami,muž má tiež 39 a má ich kopu a s tortou to bude stačiť ,myslím že pekný večer so sexom prekoná všetko 😄🍾
Ešte ma napadla nejaká pekná hrubá deka - teraz by sa možno hodila na dlhé zimné večery na gauči 😉
@judit47 sme spolu 2 m.afotku nemame
@maminkadeticiek ja viem ze to potesi, pekny vecer so sexi pradlom. No chcela som nejaky darcek okrem toho.
A taka mlada uz veru nie som 😁
Tak mu upec malú tortičku a daj parfém ktorý vonia aj tebe. 2m sú málo na tortu, večeru, pekný večer a ešte aj dar.
Čo je či nie je vhodné netuším, nikdy som podľa mňa nevedela dávať nejak extra dobre darčeky.. ale tak napíšem čo som dostala ja a čo môj muž keď sme začali spolu chodiť..
Začali sme spolu chodiť 10.4. a ja som mala 16.4.narodeniny.. on ma narodeniny 28.5. od neho som dostala tašku plnú lindt čokolády a nejakú bonboniéru.. potešilo ma to, lebo čokoládu mám rada a on si to zapamätal.. ja som mu kúpila asi 4tricka zabalené v krabici (nič drahé som si dovoliť nemohla, lebo som žila sama, platila si byt a nízka výplata mi pravidelne meškala) lebo stále nosil asi dve kosele a jedno tričko 😅 či to bolo vhodné či nie, netuším - vyzeralo že sa potešil a aj tie tričká nosil.. jedno dokonca nosí doteraz na spanie - už je fakt staré, 16rokov.. 🤣
mali sme 21 a 23rokov, prvý krát sme spolu začali bývať, predtým sme boli kamarati, takže neboli sme si úplne cudzí ani pred vzťahom.. ak ho trocha poznáš, tak určite budeš vedieť vybrať niečo vhodné aby ho to potešilo..
Zimnú zmes do ostrekovačov , to využije a ešte aj budeš vtipná 🙈 pekne to zabal a hotovo .
Alebo masážny olej kúp a masáž sprav.
Toto je celkom srandička kozmetika pre mužov a inak vyzerá ako olej do auta https://www.paradnedarceky.sk/darcekova-kozmeti...
Alebo keď ma rad sladké nejaký adventný kalendár s kvalitnou čokoládou
Niečo už snáď vymyslis 😉
Dala by som mu viac maličkostí, napr. aj tie ponožky, boxerky, tričko, parfém, vôňu do auta, nejakú negýčovú kľúčenku, poukaz na čistenie auta, čokoládu, kávu - niečo z toho + spoločný večer...

@makova333 preto negujem, lebo viem ze by to nevyuzil. Nepozname sa sice dlho, ale viem ze vsetok svoj volny cas venuje veciam okolo aut.