Vhodné a nevhodné darčeky
Pekný deň žienky. Prosím o názory, aké sú vhodné alebo aj nevhodné darčeky na sviatok či vianoce pre muža, ktorého nepoznáte ešte veľmi dlho.
Kľudne napíšte svoje názory, ale veci typu hodinky, alkohol-určite nie. Aj parfém by bola asi len posledná voľba. Ďakujem.
Ja by som sa za ponožky a vôňu do auta hanbila. Za mňa je to uplne odveci a neosobný dar.
Záleží ako dlho ho poznáš, aký máte vzťah, čo ma rad.. To vieš.. Keď ma rad auta kúp mu niečo do auta vôňu, alebo organizer,.. A vonavka parfem nie je tiež zle kúpiť alebo sprchový gél.. Na začiatok.. Neskôr to môžu byť samozrejme aj drahšie darceky
@daria82 konecne dobra inspiracia. Veru aj k Vianociam, prosim hodis link kde sa to da objednat?
@sylvia_123 veď to tam máš napísané 🙈 Kreatívni amatéri...lebo nás to baví🙂 na FB
@sashabb nevsimla som si, dik 🙂
Teraz narodeniny, cochvila Vianoce... takze to hlavne neprekombinuj a nepominaj si napady na darceky naraz. Ak clovek nema zmysel pre urcity typ humoru, tak vtipne darceky ho urcite nepotesia. Ponozky su ako z kategorie 'nic zaujimavejsie mi nenapadlo, no chcela som ti silou mocou nieco dat'. Podla mna ta torta spojena s peknym vecerom vo dvojici by na zaciatok uplne stacila.
Zoblec sa donaha a previaz sa červenou stuhou...máš to za.3 eura...😁
Baby ja to nechápem...nikdy fakt nikdy som nemala.problem,čo komu kúpiť...keď cloveka poznám, viem čo sa mu páči, co ma rad, čo ma co nema...treba byť vnímavý.
Na prve narodky (po 3 mesiacoch chodenia) som dostala satenove pyzamo. Raz som sa zmienila, ze som zabudla doma a vtedy (to nejakym zazrakom uchoval v hlave a vedel aj narodky kedy mam). Pyzamo som nosila, ale zrovna fanusik satenovych pyzam nie som. A na prve narodeniny ai nepamatam co som mu dala.
Inak by som dala lego... Muz si robi zalusk na nejake na ovladanie
Inak ked chces nieco k tej torte a pre autickara....kukni handmade stranky. Niektori vyrabaju klucenky z kovu, do ktoreho razia texty podla vyberu zakaznika. Take ze napr. "davaj si na seba pozor" znie v urcitom kontexte celkom milo.
Nejakú klucenku aké má auto?
2 mesiace vzťahu? Úplne stačí ak si dáš cez seba stužku, v jednej ruke budeš mať tortičku a v druhej fľašu dobrého vínka.
A predplatné nejakého auto-moto časopisu? To by sa tešil každý mesiac a zároveň by si ho vedel pozrieť,keď bude mat čas, zrelaxuje pri ňom a zároveň má všetky novinky o autách pravidelne pod kontrolou 😉
Na narodky netreba nic velmi vecne. Ja som manzelovi kavickarovi kupila set tusim 6 roznych kavovych specialov, mohol skusat.
Na vianoce kup set 2 triciek, damske a panske v rovnakom motive.
Dakujem vsetkym za prispevky. Darcek objednany. Ale mam aj viacero inspiracii od vas do buducna.
Môj dostal knihu o histórii vlakov, keďže je fanúšikom zeleznic... A na vianoce poukážku na skitour, kt žiaľ nestihol využiť ale predĺžili mu platnost o rok a keďže kvôli sizuavii sa nedalo tak mu sumu tej poukážky nechali ako poukaz na nákup iného zážitku, platný 5rokov
A co si nakoniec kupila, autorka? Som len zvedava 🙂
No niekedy to je dilema ale ja to riešim buď parfumom alebo potom prírodnou kozmetikou stym nemôžeme nič pokaziť poteši zide sa každemu či jedno alebo druhé kupujem na notine aj vo fann parfumerii a prírodnu kozmetiku mám osvedčenú tuto..https://zerotoxic.sk/

@h2