icon

Vhodné a nevhodné darčeky

2. nov 2021

Pekný deň žienky. Prosím o názory, aké sú vhodné alebo aj nevhodné darčeky na sviatok či vianoce pre muža, ktorého nepoznáte ešte veľmi dlho.
Kľudne napíšte svoje názory, ale veci typu hodinky, alkohol-určite nie. Aj parfém by bola asi len posledná voľba. Ďakujem.

Strana
z4
daria82
2. nov 2021
sashabb
2. nov 2021

Ja by som sa za ponožky a vôňu do auta hanbila. Za mňa je to uplne odveci a neosobný dar.

dadulamamula
2. nov 2021

Záleží ako dlho ho poznáš, aký máte vzťah, čo ma rad.. To vieš.. Keď ma rad auta kúp mu niečo do auta vôňu, alebo organizer,.. A vonavka parfem nie je tiež zle kúpiť alebo sprchový gél.. Na začiatok.. Neskôr to môžu byť samozrejme aj drahšie darceky

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sylvia_123
2. nov 2021

@daria82 konecne dobra inspiracia. Veru aj k Vianociam, prosim hodis link kde sa to da objednat?

sashabb
2. nov 2021

@sylvia_123 veď to tam máš napísané 🙈 Kreatívni amatéri...lebo nás to baví🙂 na FB

sylvia_123
2. nov 2021

@sashabb nevsimla som si, dik 🙂

lintu
2. nov 2021

Teraz narodeniny, cochvila Vianoce... takze to hlavne neprekombinuj a nepominaj si napady na darceky naraz. Ak clovek nema zmysel pre urcity typ humoru, tak vtipne darceky ho urcite nepotesia. Ponozky su ako z kategorie 'nic zaujimavejsie mi nenapadlo, no chcela som ti silou mocou nieco dat'. Podla mna ta torta spojena s peknym vecerom vo dvojici by na zaciatok uplne stacila.

akbara77
2. nov 2021

Zoblec sa donaha a previaz sa červenou stuhou...máš to za.3 eura...😁
Baby ja to nechápem...nikdy fakt nikdy som nemala.problem,čo komu kúpiť...keď cloveka poznám, viem čo sa mu páči, co ma rad, čo ma co nema...treba byť vnímavý.

guiseppinka
2. nov 2021

Na prve narodky (po 3 mesiacoch chodenia) som dostala satenove pyzamo. Raz som sa zmienila, ze som zabudla doma a vtedy (to nejakym zazrakom uchoval v hlave a vedel aj narodky kedy mam). Pyzamo som nosila, ale zrovna fanusik satenovych pyzam nie som. A na prve narodeniny ai nepamatam co som mu dala.

Inak by som dala lego... Muz si robi zalusk na nejake na ovladanie

lintu
2. nov 2021

Inak ked chces nieco k tej torte a pre autickara....kukni handmade stranky. Niektori vyrabaju klucenky z kovu, do ktoreho razia texty podla vyberu zakaznika. Take ze napr. "davaj si na seba pozor" znie v urcitom kontexte celkom milo.

zuziiiii
2. nov 2021

Nejakú klucenku aké má auto?

zuziiiii
2. nov 2021

Na nete je ich plno

chrumka333
2. nov 2021

2 mesiace vzťahu? Úplne stačí ak si dáš cez seba stužku, v jednej ruke budeš mať tortičku a v druhej fľašu dobrého vínka.

martinad84
2. nov 2021

A predplatné nejakého auto-moto časopisu? To by sa tešil každý mesiac a zároveň by si ho vedel pozrieť,keď bude mat čas, zrelaxuje pri ňom a zároveň má všetky novinky o autách pravidelne pod kontrolou 😉

zuziiiii
2. nov 2021
zuziiiii
2. nov 2021
evkamotka
3. nov 2021

Na narodky netreba nic velmi vecne. Ja som manzelovi kavickarovi kupila set tusim 6 roznych kavovych specialov, mohol skusat.

Na vianoce kup set 2 triciek, damske a panske v rovnakom motive.

autor
4. nov 2021

Dakujem vsetkym za prispevky. Darcek objednany. Ale mam aj viacero inspiracii od vas do buducna.

sense
4. nov 2021

Môj dostal knihu o histórii vlakov, keďže je fanúšikom zeleznic... A na vianoce poukážku na skitour, kt žiaľ nestihol využiť ale predĺžili mu platnost o rok a keďže kvôli sizuavii sa nedalo tak mu sumu tej poukážky nechali ako poukaz na nákup iného zážitku, platný 5rokov

sonalove
4. nov 2021

@zuziiiii ahoj prosím nemáš link na tieto spz?
Dakujem

zuziiiii
4. nov 2021

@sonalove fu nie ale daj do googla kľúčenky ŠPZ vyhodí ti

missviolet
4. nov 2021

A co si nakoniec kupila, autorka? Som len zvedava 🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
lucialucy43
3. apr 2025

No niekedy to je dilema ale ja to riešim buď parfumom alebo potom prírodnou kozmetikou stym nemôžeme nič pokaziť poteši zide sa každemu či jedno alebo druhé kupujem na notine aj vo fann parfumerii a prírodnu kozmetiku mám osvedčenú tuto..https://zerotoxic.sk/

Strana
z4