icon

Veľkonočné dekorácie a bytové doplnky

stelly652
28. feb 2026

Ahojte chcem sa vás opýtať čo ešte môžem doložiť môžu sa tam dať aj nejaké ihličie,mach,tráva či niečo ine rozhodol som sa niečo spraviť stej vázy pre veľkú noc aké mate nápady,návrhy čo ešte doplniť????...

Veľkonočné dekorácie a bytové doplnky
stelly652
autor
Autor odpoveď zmazal
beata_k
28. feb 2026

@stelly652 Tu tacku zrus. Z vazy vyber to chlpate a daj tam nieco zelene. Napr. rozkvitnuty zlaty dazd.

anonym_379dd2
28. feb 2026

Akože veka noc je niekedy v apríli a u nás v kalendári je ešte len február. Načo tak skoro....

stelly652
autor
28. feb 2026
@beata_k

@stelly652 Tu tacku zrus. Z vazy vyber to chlpate a daj tam nieco zelene. Napr. rozkvitnuty zlaty dazd.

@beata_k a chlpaté 😂😂 kúpiť aj nejaké obrúsi veľkonočné k tomu či ne

stelly652
autor
28. feb 2026
@anonym_379dd2

Akože veka noc je niekedy v apríli a u nás v kalendári je ešte len február. Načo tak skoro....

@anonym_379dd2 ej šak zajtra máš marec

anonym_379dd2
28. feb 2026

Marec však stále nie je apríl

stelly652
autor
28. feb 2026
@anonym_379dd2

Marec však stále nie je apríl

@anonym_379dd2 ale v obchodoch už sú Veľkonočné výzdoby

beata_k
28. feb 2026
@stelly652

@beata_k a chlpaté 😂😂 kúpiť aj nejaké obrúsi veľkonočné k tomu či ne

@stelly652 Ja by som uz nekupovala. Ozaj tam daj nieco zelene. Ide jar. A tym nemyslim ihlicie, to je skor vianocne.

domkakvet
28. feb 2026

@stelly652 vedla postav nejakeho zajka.

stelly652
autor
28. feb 2026
@beata_k

@beata_k ťažko zohnať lebo ešte nič nekvitne vonku ale už si to zapisujem,že to mam na pamäti

stelly652
autor
28. feb 2026
@domkakvet

@stelly652 vedla postav nejakeho zajka.

@domkakvet keď nájdem doma... už som rozmýšľal kúpiť veľkonočné obrusy ale zase mamka bude nervózna,že miniem eura na zbytočnosti a môžem tam dať aj nejaké sviečky??:..

anonym_f7fd9a
28. feb 2026

@stelly652 ja by som na tú drevenú tácku dala v kvetináči možno narcisy, alebo inú cibulovinu a k tomu machoveho zajaca. Do vázy bahniatka, birky...či ako to voláte a povešala vajca. Obrus žiaden, alebo niečo svetlé, zelené, žlté keď máš, ale zbytočne. Máš tam veľmi veľa farieb a všetko tmavé.

stelly652
autor
28. feb 2026
@anonym_f7fd9a

@stelly652 ja by som na tú drevenú tácku dala v kvetináči možno narcisy, alebo inú cibulovinu a k tomu machoveho zajaca. Do vázy bahniatka, birky...či ako to voláte a povešala vajca. Obrus žiaden, alebo niečo svetlé, zelené, žlté keď máš, ale zbytočne. Máš tam veľmi veľa farieb a všetko tmavé.

@anonym_f7fd9a Dobre v Pondelok idem do Madarasu do obchodného centra tak kúpim bahniatka a niečo zelene ta tácka mňa len tak napadla ako by to ukázalo

anonym_a223f8
28. feb 2026

@stelly652 Pozti si DIY easter ...toto je naozaj bez fantazie

miadi
1. mar 2026

Je to gulas skor uber 2 veci aspon . Evokuje mi to otesanek priserku .

jaskolka
1. mar 2026

@stelly652 daj tam buď "plné"bahniatka,alebo zlatý dážď,hoci aj umelé,vždy to bude lepšie,ako ta sivá guča neviem čoho...
Veľkonočný obrus,vedľa figúrku zajačika a pár kraslíc daj na menšiu tácku, ak už musíš ju mať.
Sviečky nie🙈

1sally12
1. mar 2026
@stelly652

@anonym_379dd2 ale v obchodoch už sú Veľkonočné výzdoby

@stelly652 a? To neznamená že musíš hneď vyzdobovať byt🙄

sszuzu8
1. mar 2026

Ja veľkonočné nemám.. Nikdy. Mám jarné. Kvety vo váze vankúše s kvetovymi vzormi sviečky v ružovej a bielej. Keď zlozim vianočnú výzdobu koncom januára tak potom hneď všetko postupne dávam kvetinové až do jesene potom dávam oranžové a hnedé odtiene. 🤷‍♀️ Vždy som túžila po krásnom zlatom daždi prešla som všetky možné obchody aj eshopy a keď som konečne našla a dala to doma na stôl no otras bieda... Taky gýč 🙈 radšej decentne. Do ružova 😁 nemáme chlapa v domácnosti a my s dievčatami milujeme ružovú

domkakvet
1. mar 2026
@stelly652

@domkakvet keď nájdem doma... už som rozmýšľal kúpiť veľkonočné obrusy ale zase mamka bude nervózna,že miniem eura na zbytočnosti a môžem tam dať aj nejaké sviečky??:..

@stelly652 sviecky nie a mozes kupit take dekoracie, ktore vydrzia viac rokov, aby sa neminalo.

stelly652
autor
1. mar 2026
@domkakvet

@stelly652 sviecky nie a mozes kupit take dekoracie, ktore vydrzia viac rokov, aby sa neminalo.

@domkakvet už to mam na plane kúpiť dekorácie,ktoré vydržia viac rokov

stelly652
autor
1. mar 2026
@sszuzu8

Ja veľkonočné nemám.. Nikdy. Mám jarné. Kvety vo váze vankúše s kvetovymi vzormi sviečky v ružovej a bielej. Keď zlozim vianočnú výzdobu koncom januára tak potom hneď všetko postupne dávam kvetinové až do jesene potom dávam oranžové a hnedé odtiene. 🤷‍♀️ Vždy som túžila po krásnom zlatom daždi prešla som všetky možné obchody aj eshopy a keď som konečne našla a dala to doma na stôl no otras bieda... Taky gýč 🙈 radšej decentne. Do ružova 😁 nemáme chlapa v domácnosti a my s dievčatami milujeme ružovú

@sszuzu8 ja som mal na plane niečo jarné žltej a zelenej farby kúpiť v kvetinárstve aby to tam ladilo

stelly652
autor
1. mar 2026
@1sally12

@stelly652 a? To neznamená že musíš hneď vyzdobovať byt🙄

@1sally12 ale ta mame kopec zvyšných váz tak ma to napadlo urobiť niečo kreativitou