Aké detské gps hodinky sú najlepšie pre autistov?
91anka
7. apr 2026
Zdravim , rada by som poprosila o radu . Zvažujem kupu tych smart detskych hodiniek s gps pre moju dcerku. Je ešte mala ma 5 rokov samozrejme že nigdy nie je bez dohľadu a ja ju ani s oči nespuštam no fakt stači okamih a už ju hladam a som už v panike . Je totiž autistka a nerozprava neuvedomuje si ani nebezpečenstvo. Raz sme ju hladali bola na dvor a len som sa išla napiť a keď som prišla tak jej nigde. Nakoniec sa našla v aute 🤦. Ten strach nikomu neprajem . Prosim Vas mamičky ktore ste v podobnej situacie ake take hodinky su ozaj fakt najlepšie, na internet je toho veľa,čitam recenzie raz su dobre raz zle, ceny sa lišia že su aj za 40 eu 100 eu aj drahšie no neviem . Poradťe s ktorymi mate skusenosť? Budem Vam nesmierne vďačna 🙏❤️

ahoj, pozri si carneo smart hodinky detské. my máme s nimi dobrú skúsenosť. síce my sme kupovali iný model, ale podľa toho, čo som si zisťovala, tak by vám mohol vyhovovať model buddy. tie sú také menšie, nezavadzali by jej ani na ručičke tak moc, nemajú zbytočné funkcie, že by mohli rozptylovať. a sledovanie polohy je presné by som povedala. tebe sa vie dovolať jednoducho podržaním sos tlačítka, že nemusí ani v zozname hľadať...