Ako dlho sú vaše 14 ročné deti na mobile?
Robím si prieskum, kde je tá správna hranica, nakolko sa o Tom stále a dcérou dohadujem... Máte rodičovskú kontrolu a korigujete im čas? Či si vedia samé povedať, že stačilo alebo by boli na mobile nonstop?
Neobmedzene.
Syn sa fantasticky učí, samé jednotky, venuje sa koníčkom, chodí s kamošmi na futbal, bicykel, po vonku. Na mobil nemá stanovený čas, ani kontrolu. Opakovane sa bavíme o nástrahách internetu. Sociálne siete nemá žiadne
@anonym_autor ma rodic. kontrolu. cez tyzden 3h, vikend 2h. Hudbu cez spotife ma neobmedzene, to mu vie urobit aj 5-7h denne. Socialne siete nema. Plus hra na pc ked je cas a ma vsetky povinnosti urobene.
@anonym_autor 15 ročný syn má hodinu na mobile a hodinu na PC. Jeho 12 ročná sestra nemá obmedzenia žiadne. A určite to nie je kvôli tomu, že by sme ju ľúbili viac.
@anonym_autor aku hranicu byt na mobile mas ty? A aku chce dcera?
Sice je mladsi ale niekedy cele hodiny. Z toho vacsina aplikacie a podkasty na ucenie, zvysok videa, velka vacsina z nich nieco o vesmire, zemepis, priroda... Vsetko v anglictine uz od skolky, preto s nou nema problemy.
@anonym_autor Nie je dôležité, či sú deti na mobile, ale skôr čo na ňom robia. Moj 7 ročný dokáže hodinu kukať na google maps, hľadať tam zaujimavosti... a to mu v pohode dovolím, aj dve hodiny.
@thirstymonk moja dcéra si pozerá videá o cudzích jazykoch, kde pesničkami povedia slovo po slovensky, alebo anglický a aj iné jazyky. Normálne sa takto naučila po anglicky, francúzku, rusky. Ja len čumím. No. Ale je autista, takže tu pamäť má úplne mega.
@thirstymonk moja dcéra si pozerá videá o cudzích jazykoch, kde pesničkami povedia slovo po slovensky, alebo anglický a aj iné jazyky. Normálne sa takto naučila po anglicky, francúzku, rusky. Ja len čumím. No. Ale je autista, takže tu pamäť má úplne mega.
@anonym_43d659 Moj neni autista, len ADHD, ale dve hodiny pri tom by dokazal obsedieť.

@anonym_autor Nie je dôležité, či sú deti na mobile, ale skôr čo na ňom robia. Moj 7 ročný dokáže hodinu kukať na google maps, hľadať tam zaujimavosti... a to mu v pohode dovolím, aj dve hodiny.