icon

Ako vybrať detské smart hodinky so spoľahlivou GPS?

zuzicka48
Včera o 11:10

Ahojte mamičky, mam veľkú dilemu, synčekovi (prvák) chceme kupit Smart hodinky, radi by sme GPS, odposluch, volanie, meranie spánku napr, tepu. Co som čítala tak su carneo ale vraj vôbec nie je presná lokalizácia. Co robiť? Mobil kupovať nechcem a je to super darček podla mna

anonym_0b5cfb
Včera o 11:23

@zuzicka48 v škole ich bude vypínať a odkladať do batohu?

simona92101
Včera o 11:24

@zuzicka48 my mame vybrane Watchking,tiez necitam dobre recenzie na tie Carneo

silvia_pekna
Včera o 11:26

@zuzicka48 s tym nesuhlasim, ze by tam nebola presna lokalizacia. sestra kupovala pre jedneho chlapca, ked nastupil do skoly prave carneo a potom o rok a druhemu, lebo sa osvedcili.

anonym_2b5844
Včera o 11:34

@zuzicka48 u nás na škole to je zakázané

petrad15
Včera o 11:37

@anonym_2b5844 To tak celkom nie je pravda. Ono je zakazane ich pouzivat, tak isto ako aj mobily. Ale na tych hodinkach sa da nastavit rezim, kedy dieta hodinky vyuzivat nemoze, co sa tyka vsetkych funkcii a podobne. Ale ty cez aplikaciu vies stale sledovat polohu a vsetko ovladat. Len nastavis cas, kedy ich moze zase dieta naplno vyuzivat a je to 😉

hoffmanka
Včera o 11:39

@petrad15 Môžem sa spýtať, aké máte hodinky?

petrad15
Včera o 11:43

@hoffmanka Samozrejme. Tiez mame Carneo a nemozem nic zleho povedat na ne 🙂

mazisika
Včera o 12:28

@anonym_2b5844 je to tak, zakazane je to takmer vsade. 🙊

zuzicka48
autor
Včera o 13:20

Este som si nezistovala ci ich môžu používať. Ale aj tak tam bude režim škola.

elistek13
Včera o 13:21

@zuzicka48 No to je asi v kazdej skole individualne. Niekde maju povolene, niekde nie 🙂

candii
Včera o 13:30

Môžu ich mať v škole. Dá sa nastaviť na nich "nerusit" vtedy fungujú len ako obyčajne hodinky. Ak sa niečo stane stlačením sos tlačidlá dieťa vie zavolať aj rodič sa vie dovolať. My máme carneo, sú dobré podľa mňa

zuzicka48
autor
Včera o 15:16

Ktoré carneo mate? Tie 4G Platinum 2nd gen?