Ako vybrať lacný mobil pre dieťa na cestu?
Ahojte viete mi prosim poradit nejaky lacny mobil chcem ho kupit synovi 6r aby sme nejako dokazali prekonat takmer 30h cestu v lietadle (1 prestup). Inak mobil nema a nepouziva ale nedokazem si predstavit dieta ktore celu cestu remci lebo sa nudi. Chcem mu tam dat nejake hry na nic ine ho nepotrebujem. Takto sa zabavi hodinku dve potom zasa nieco ine a tak dookola. Alebo mate napady ako zabavit dieta na tak dlhu cestu? Blbe komenty si prosim odpustite. Vdaka
@anonym_autor Ahoj, nemusis kupovat mobil, napr. v alze maju taku prenosnu hru (je ich tam podla vsetkeho viac), skus pozriet https://m.alza.sk/hracky/lego-super-mario-72046...
a stoji len 55€ bez par centov🙂
@anonym_autor
Na dlhych letoch su obrazovky a premietaju filmy, tak si to zisti ci vas let ich ma
@anonym_autor
Na dlhych letoch su obrazovky a premietaju filmy, tak si to zisti ci vas let ich ma
@anonym_00c9a4 ano to viem neletim 1x ake na toto sin sa bepytala vdaka
@anonym_autor Ahoj, nemusis kupovat mobil, napr. v alze maju taku prenosnu hru (je ich tam podla vsetkeho viac), skus pozriet https://m.alza.sk/hracky/lego-super-mario-72046...
a stoji len 55€ bez par centov🙂
@motylik2559 toto nie ide mi skor o hry typu sudoku toto ho na dlho nezabavi ale pocitanie a cisla aj na cele hodiny
@motylik2559 toto nie ide mi skor o hry typu sudoku toto ho na dlho nezabavi ale pocitanie a cisla aj na cele hodiny
@anonym_autor Jaj no toto si neuviedla predtym🙂 Tak skus prelustrovat este net s prenosnymi hrami ake ma rad. Alebo mu kup klasicke sudoku, ved lietadlo ide celkom plynule, das mu tvrdsiu podlozku a moze lustit🙂
Určite by som kúpila tablet, nie najlacnejsi ale strednú triedu. Do 150 eur na výber toho dost. Využijete aj neskor, do školy, na hry, zábavné učenie, tablet aj do domácnosti pre Vas.
Sudoku kúpiš aj v trafike 🙂
@gemerka17 tablet nepotrebujem ja urcite nie a on tiez nepytam sa na tablet ale na bud nejaku zmysluplnu hru alebo lacny mobil... Sudoku ano kupim v trafike ale v tom telefone moze mat aj ine hry zamerane na cisla nie iba milion sudoku furt to iste dookola.. Preco tu clovek nedostane normalnu odpoved na to na co sa pyta ale milion nezmyslov...
@anonym_f49a2f
@gemerka17 tablet nepotrebujem ja urcite nie a on tiez nepytam sa na tablet ale na bud nejaku zmysluplnu hru alebo lacny mobil... Sudoku ano kupim v trafike ale v tom telefone moze mat aj ine hry zamerane na cisla nie iba milion sudoku furt to iste dookola.. Preco tu clovek nedostane normalnu odpoved na to na co sa pyta ale milion nezmyslov...
@anonym_f49a2f
@anonym_autor
Ja by som skor kupil detsku konzolu
PRENOSNÁ HERNÁ KONZOLA X7 2000+ HIER 8 GB PAMÄTE 4,3 PALCOV VIDEOHRA, (0191491920462) • Ceny, Recenzie - Allegro https://share.google/SAZMMELKc0YPNvq97
@anonym_f49a2f
@anonym_autor ľudia sa ti snažia pomôcť a vychádzajú z vlastných skúsenosti. To čo chceš je blbosť. Lacný mobil nevyužije ďalej, tablet má aj iné využitie a pre jeho vek je vhodný. Mala by si byť vďačná, namiesto toho si ideš svoje, tvoje správanie nula bodov a ešte máš tu drzosť sa osoptiť. Rob si čo chceš. Tie veci nie sú drahé, tak max vyhodíš 100 vku a ostane to v krabici.

skor by som mu kupila lacny tablet (u nas dobra skusenost s lenovom)- tam sa skor zahra hry etc ,, kazdopadne moja mala na cestovanie motorolu -vydrzala roky ..