icon

IPad verzus Samsung tablet: Ktorý je lepší na školské projekty?

Včera o 14:30

Ahojte, dcéra ide do 5. triedy a potrebujeme jej kúpiť nejaký tablet na školské projekty a občasné hranie. Všade vidím reklamy na iPad, ale my doma máme všetci Android mobily. Je ten iPad fakt o toľko lepší, že sa oplatí učiť sa nový systém a kupovať drahé pero, alebo jej stačí nejaký Samsung Tab S radu? Nechcem do toho vraziť 600 eur ak jej to po roku spadne na zem.

niekto2hy
Včera o 14:52

@anonym_autor Preco nie notebook?

petamich
Včera o 15:21

Nie nie je taky uzasny, hlavne ta cenovo dostupnejsia rada. Pro jej asi kupovat nejdete, tam uz by som povedala, ze mozno dobre. Ak mate vsetci android, vies najst porovnatelny tablet, hod prompt do ChatGPT s poziadavkami a cenou a nieco ti vyberie 🙂.

anonym_90cbc2
Včera o 17:09

iPad nemám ale mám skoro všetko od Applu, a neviem stále proste vidím tie výhody voči tomu čo už telefón alebo notebook. Mám jeden Lenovo 2019 ročník , ten už nejde zapnúť proste zomrel doslova, potom mám ročník 2019 Mac a ten fičí ako nový, keď baterku neriešim. Mama mala 2019 ročník Huawei ten už tak seká a iPhone 11 stále ešte ide kebyže som ja mu len reprák nedodrbala.
Mám ľudí čo majú IPad a sú veľmi spokojný. Áno je pravda, že už to nie je čo bývalo lebo ja mám pocit že do 11tky to boli super telefóny a teraz ani ta baterka toľko nedrží, možno kvalita tých veci išla dole. Aby jej nespadol dá sa to vyriešiť krásne obalom knižkovým a sklom a je vybavené.

sissy27
Včera o 17:31

@anonym_autor zas to ucenie sa na novy system nie je raketova veda, aby ta to malo odradit. iOS je velmi intuitivne prostredie, povedala by som ze az blbuvzdorne. Piatacka urcite nepotrebuje ako jedina v rodine drahy ipad, na druhu stranu ak ho nerozflaka hodom z okna, tak ma po technickej stranke urcite dlhsiu zivotnost ako hocijaky iny tablet. Android budete aj treti kupovat a ipad este bude zit svoj najlepsi zivot. Ceruzku kupite v pohode za par € na ali, nemusi byt original. Ale predpokladam, ze android telefon s ipadom neprepoji, co moze byt tiez minus v tejto kombinacii.
Pripadne skus pozriet nejaky starsi model ipadu na strankach, ktore ponukaju repasovane so zarukou.

olimuc
Včera o 18:05

iOS zvladne aj dieta od 6 rokov a dochodca 75+ … ako pisu vyssie - nie je co pokazit … ny sme jablkovy cela rodina a mame skvosty iPad z 2008-9 …. Stale ide fajn, bohuzial Cinania zablokovali Jailbreak a appky prestali fungovat (apple apps prestali fungovat asi uz davno, ale piratske ficali a boli robnocenne) moj prvy macbook z 2008 ., gulate unibody … ide stale ako hodinky - samozrejme z neorginalnym SW, baterka drzi 2 dni … proste srdcovka … ja mam ipad 2018 a ide perfektne na vela veci … sice je moj syn mladsi, ale ak by potreboval tablet idem do refurb ipadu … mame doma aj 1 android … na niektore veci je mozno fajn, ale … radsej dtarsi ipad. Hlavne by som kupovala podla toho, na co ho bude hlavne pouzivat. Su urcite veci kde sa bez PC nepohnes … tak by som isla do chromebooku alebo netbooku

anonym_096c6a
Včera o 19:33

Absolutne nie som zastancom apple, som cely zivot samsungova, ale ipad je proste skvela vec. Kupila som si jeden v roku 2016 a este stale fici ako novy. Svokra mi dala pre deti svoj starsi samsung tablet, ma cca 5/6 rokov a moze ist do kosa. Nepodporuje uz ani netflix, disney..takze ak ho chces kupit na dlhsie obdobie, ipad sa urcite oplati. Ale v prvom rade pozeraj, na co buse tablet potrebovat, ake aplikacie bude pouzivat a rozhodni sa podla toho.