icon

IPhone 15 - rýchle vybíjanie batérie po aktualizácii iOS 18.6.2

31. aug 2025

Ahojte, mám iPhone 15 od mája stav batérie je 97%. Po najnovšej aktualizácii pred 2 týždňami na iOS 18.6.2. mám neskutočný problém s batériou. Ledva sa mobilu chytím a percenta klesajú… včera večer nabitý na 95% dnes ráno sa zobudím a 65% bez toho aby som na ňom niečo robil. Všetky appky v pozadí vypnuté aj upozornenia poloha. Jas znížený úplne. Ma niekto podobný problém? V podstate nový mobil a nevydrží za deň jedno nabitie. Katastrofa… a to ešte keď začnem počúvať pesničky tak ho môžem po 2 hodinách nabíjať znova.

gabrielkaa
31. aug 2025

@anonym_autor batéria iPhonu mi príde celkom slabá. Veľa aplikácii sa aktualizuje a počas nečinnosti telefónu, aj to možno spôsobila že či tak prudko klesli percenta. Skúsi prejsť všetky aplikácie v nastaveniach a pozrieť či sa ti aktualizuje pravidelne a poprípade ktoré sa ti aktualizuju pravidelne a ktorým dovolíš aby ťa “Treckovali” .

autor
31. aug 2025
@gabrielkaa

@anonym_autor batéria iPhonu mi príde celkom slabá. Veľa aplikácii sa aktualizuje a počas nečinnosti telefónu, aj to možno spôsobila že či tak prudko klesli percenta. Skúsi prejsť všetky aplikácie v nastaveniach a pozrieť či sa ti aktualizuje pravidelne a poprípade ktoré sa ti aktualizuju pravidelne a ktorým dovolíš aby ťa “Treckovali” .

@gabrielkaa ďakujem toto všetko mam už nastavené aj tak sa batéria extrémne rychlo vybíja

gabrielkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

@gabrielkaa ďakujem toto všetko mam už nastavené aj tak sa batéria extrémne rychlo vybíja

@anonym_autor ono hneď po aktualizácii ešte chvíľu trvá kým sa všetky data zosynchronizujú a to tiež berie veľa batérie. Trvá to už dlho?

autor
31. aug 2025
@gabrielkaa

@anonym_autor ono hneď po aktualizácii ešte chvíľu trvá kým sa všetky data zosynchronizujú a to tiež berie veľa batérie. Trvá to už dlho?

@gabrielkaa aktualizácia bola pred 2 týždňami

gabrielkaa
31. aug 2025

Akú máš maximálnu kapacitu batérie? To sa dá zistiť v nastaveniach a tam máš napísané ktoré aplikácie ti najviac “tahaju” z batérie

autor
31. aug 2025
@gabrielkaa

Akú máš maximálnu kapacitu batérie? To sa dá zistiť v nastaveniach a tam máš napísané ktoré aplikácie ti najviac “tahaju” z batérie

gabrielkaa
31. aug 2025

Napríklad vypínaš si telefón v noci? Ja mám “nerusit” alebo ako sa to vola, prosté všetky notifikácie vypnuté, a v podstate to dosť tiež šetrí batériu. Ináč tých 20-30% cez noc, by som povedala normálne. Je to predsa len 8 h niekedy

autor
31. aug 2025
@gabrielkaa

Napríklad vypínaš si telefón v noci? Ja mám “nerusit” alebo ako sa to vola, prosté všetky notifikácie vypnuté, a v podstate to dosť tiež šetrí batériu. Ináč tých 20-30% cez noc, by som povedala normálne. Je to predsa len 8 h niekedy

@gabrielkaa áno to viem, len u mňa je ten problém že mne batéria reálne vydrží cez deň naozaj 5-6 hodín a to som na ňom minimalne …

gabrielkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

@gabrielkaa áno to viem, len u mňa je ten problém že mne batéria reálne vydrží cez deň naozaj 5-6 hodín a to som na ňom minimalne …

@anonym_autor skús ist do autorizovanej predajne, mne tam zopár krát už dobre poradili. McShark alebo podobne predajne.

danielad9
31. aug 2025

@anonym_autor mam 14 . Stav baterie je ale 96% a mobil mam od decembra a bateria sa mi tiež pomerne rychlo vybija.
Iphone je znamy najmä s tym že maju veľmi slabe baterie no ale ak ti telefon vydrži fakt len tak kratko tak niekde musi byt problem.

simoli
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor určite na reklamáciu