icon

Koľko času môžu desaťroční chlapci tráviť za obrazovkami?

Včera o 17:07

Ako dlho mozu byt Vasi synovia vo veku 10rokov za obrazovkami-mobil, pocitac, tv? Maju nejake obmedzenia? Ako to ustriehnete, aby sa to dodrzalo?

anonym_e91f78
Včera o 17:29

Ja som napriklad tehotna v 8m ledva dycham, zacala som sa otvarat musim lezat tak 7 rocny sa hraje, lego kocky puzzle a popritom ide tv isli sme na trochu von..no momentalne sa inak neda. Takze ide tv vkuse ako podmaz

maryve
Včera o 17:34

@anonym_autor cez tyzden PC hodinu denne, pak vecer rozpravky do 20 min. Mobil ma, ale tlacitkovy. Rozpravam o dceri, co ma 12 rokov. Vikendy su trosku ine, ale teraz je krasne vonku, tak hlavne lieta po vonku s kamoskami.

catherinah
Včera o 17:39
@maryve

@anonym_autor cez tyzden PC hodinu denne, pak vecer rozpravky do 20 min. Mobil ma, ale tlacitkovy. Rozpravam o dceri, co ma 12 rokov. Vikendy su trosku ine, ale teraz je krasne vonku, tak hlavne lieta po vonku s kamoskami.

@maryve u dievcat mi to pride ine ako u chlapcov. Dievca skor aj pomoze doma aj ju bavia tvorive veci, ale chlapci to len lietať alebo sediet pred TV😀

tiezjedna
Včera o 17:46

@anonym_autor neobmedzene. Rýchlo ich to omrzelo, tým, že mohli kedykoľvek😉

mauduska
Včera o 19:01

Podľa knihy Krotitelia displejov je týždenné maximum vek dieťaťa, teda u vás maximálne 10hodín za týždeň. Ona vychádzala z nejakých výskumov.

euka210
Včera o 19:03

@anonym_autor mobil 1h, pc 1/2h, tv 1h...tv cez vikend tv viac

bubinko1506
Včera o 20:05

Cez tyzden maju povolenu hodinu tv denne. Cez vikend mozu pozerat rozpravku hodinu rano a podvecer maju povolenych 40 minut na pc.

anonym_0459a3
Včera o 20:24

Maximalnr hodinu dokopy , cize je v tom tv a aj htanie nejakej hry na nintendo. A aj to len 5 dni. 2 dni nič. Maju aj ine zaujmy ako toto.