Ktoré detské smart hodinky do 150 eur odporúčate?
Mile mamicky, chcem kupit dcere (7rokov) smart hodinky. Poradte mi prosim, s ktorymi ste naozaj spokojne a dobre funguju. Limit tak do 150e. Dakujem
Aj ja toto chcem. Ešte si upresni, či hľadáš so sim alebo bez...
@anonym_ff12d3 so sim 🙂
Mame tieto a su fajn 🙂 Vyhovuju vo vsetkom. https://eshop.telekom.sk/category/all-devices/l...
So SIM ziadne, vyhodene peniaze
my sme dcere kupovali od carneo hodinky. stali okolo sto eur, neviem uz presne. my sme spokojni a kludne odporucam. vola sa dobre, vsetko pekne pocut, ziadne sekanie, sustanie alebo co. a aj polohu gps ukazuje dobre, ze sa na to mozem spolahnut, mame uz otestovane za ten cas 🙂
Mame Carneo, su obrovske a nepohodlne na ruke, zle sa z nich volalo, sekali sustali. Polohu GPS ukazuje plus minus kilometer hore dole, to si mozes prstom na mape tipnut kde je dieta. V skole musia byt aj tak vypnute a v taske. Radsej sme kupili jednoduchy telefon, volanie, poloha a vyhody na neporovnanie.
Mame Carneo, su obrovske a nepohodlne na ruke, zle sa z nich volalo, sekali sustali. Polohu GPS ukazuje plus minus kilometer hore dole, to si mozes prstom na mape tipnut kde je dieta. V skole musia byt aj tak vypnute a v taske. Radsej sme kupili jednoduchy telefon, volanie, poloha a vyhody na neporovnanie.
@anonym_dfade1 tie carneo majú rôzne veľkosti. Asi ste mali tie pre staršie dieťa. Tie najmenšie sú fajn...

Aj ja toto chcem. Ešte si upresni, či hľadáš so sim alebo bez...