icon

Prenosný reproduktor pre deti

really8
2. nov 2025

Ahojte, mam doma hudobneho maniaka (3r) a zvazujem pod stromcek nejaky reprak. Moja predstava je ze si to vezme do ruky, nahram do toho pesnicky a on si ich sam vie prepinat, posuvat.
Takze hladam nieco malicke, prenosne, idealne s peknym detskym dizajnom, dobrym zvukom a pamatou a vydrzou, ak by mal nejake podsvietenie je to plus.
Mate nejake skusenosti? Dakujem

martinmmartin
2. nov 2025

walkman so sluchatkami (nech sa dozijes buduceho roka v zdravi a stebou a tvoje okolie tiez)

jajur88
2. nov 2025

Jednoznacne Yoto. Maju i cestovnu verziu. Pre drobcov idealne. Doporucujem rovno s obalom.

Funguje aj ako bluetooth reproduktor, ale primarne sa vkladaju karticky, ktore sa kupuju (maju i prazdne karticky, kde si nahras vlastny obsah). Kazdej pesnicke mozes priradit ikonku a dieta sa orientuje podla obrazkov. Zvladne to ovladat uz 2 rocne dieta.

Nedavno mali akciu, neviem ci bude i black friday. Mozem pripadne poskytnut 10% zlavu.

really8
autor
2. nov 2025
@jajur88

Jednoznacne Yoto. Maju i cestovnu verziu. Pre drobcov idealne. Doporucujem rovno s obalom.

Funguje aj ako bluetooth reproduktor, ale primarne sa vkladaju karticky, ktore sa kupuju (maju i prazdne karticky, kde si nahras vlastny obsah). Kazdej pesnicke mozes priradit ikonku a dieta sa orientuje podla obrazkov. Zvladne to ovladat uz 2 rocne dieta.

Nedavno mali akciu, neviem ci bude i black friday. Mozem pripadne poskytnut 10% zlavu.

@jajur88 myslis toto? Celkom palka.
https://www.amazon.com/Yoto-Mini-2024-Make-Wake...

Kde sa to da kupit vramci sr alebo cz? Nenasla som

jajur88
2. nov 2025
@really8

@jajur88 myslis toto? Celkom palka.
https://www.amazon.com/Yoto-Mini-2024-Make-Wake...

Kde sa to da kupit vramci sr alebo cz? Nenasla som

@really8 Ja som kupovala z ofiko eshopu pre Europu https://eu.yotoplay.com/yoto-player

Postovne je zdarma, rychle dorucenie.

Suhlasim, ze je to palka oproti beznemu repraku. Na druhej strane pre deti je to naozaj sikovne urobene. Maly si to obsluhuje uplne sam, my nahrame len obsah na karticky.

nikacin
11. nov 2025
@jajur88

@really8 Ja som kupovala z ofiko eshopu pre Europu https://eu.yotoplay.com/yoto-player

Postovne je zdarma, rychle dorucenie.

Suhlasim, ze je to palka oproti beznemu repraku. Na druhej strane pre deti je to naozaj sikovne urobene. Maly si to obsluhuje uplne sam, my nahrame len obsah na karticky.

@jajur88 Ahoj, zvazujem kupu YOTO pre nase baby. Nevedia vsak po anglicky takze asi by sme tiez ficali len na prazdnych kartickach, kde sa da nahrat obsah. Mate to tak aj vy? Je to ok? Vyuzivate to doma? Naozaj sa tam da jednoducho nahrat hocijaka rozpravka, hudba...? Dakujem za kazdu radu a recenziu🙂

jajur88
11. nov 2025
@nikacin

@jajur88 Ahoj, zvazujem kupu YOTO pre nase baby. Nevedia vsak po anglicky takze asi by sme tiez ficali len na prazdnych kartickach, kde sa da nahrat obsah. Mate to tak aj vy? Je to ok? Vyuzivate to doma? Naozaj sa tam da jednoducho nahrat hocijaka rozpravka, hudba...? Dakujem za kazdu radu a recenziu🙂

@nikacin Ano, aj my mame zatial len prazdne create own karticky. Uplne to staci, nahras si tam, co potrebujes (klasicky mp3 subory). Nahrava sa to cez web pod tvoj ucet a nasledne cez apku sparujes s kartickou. Hra to i offline po automatickom stiahnuti do prehravaca.

Vyuzivame skoro kazdy den. Maly si to uz parkrat bral i do auta, tak zvazujem i cestovnu verziu.

Inak ma to i radio kanal (anglicke pesnicky) a vlastny detsky podcast v anglictine (kazdy den nejaky iny diel). Takze ja v tom vidim do buducna i priestor na ucenie anglictiny. Su to par minutove diely pre deti.

Za mna fakt skvela kupa. Nelutujem ani euro, a to som brala 2. 😀

Inak ak sa rozhodnes objednat, tak doporucujem sledovat ich instagram / facebook (yoto europe). Asi bude i nejaka black friday akcia, mozno i skor. Plus pri objednavke alebo pred sa rovno registrovat. Za nakup dostavas vernostne body, ak by si planovala dokupovat karticky alebo nieco ine.