Smart hodinky pre deti s GPS a volaním
Ahojte viete odporucit detske smart hodinky pre deti? Take fakt na malu rucicku? Hlavne nech ma gps a moznost volat. Chcem to pre mojho 7 rocneho syna nakolko ked sa chodi vozit s kamosmi aby sa mi mohol hlasit a vedela som kde je.
Pozeram ze ich je vela ale ceny mega🙈
Dakujem
My sme kupovali tiež Carneo. Akože môžem povedať, že to bola ozaj dobrá kúpa, neľutujem ani jedno euro, čo tie hodinky stáli. Fungujú super, s polohou nemáme problémy, ako som to videla v niektorých komentároch, čo písali o iných značkách hodiniek. Odporúčam 🙂
My sme kupovali tiež Carneo. Akože môžem povedať, že to bola ozaj dobrá kúpa, neľutujem ani jedno euro, čo tie hodinky stáli. Fungujú super, s polohou nemáme problémy, ako som to videla v niektorých komentároch, čo písali o iných značkách hodiniek. Odporúčam 🙂
@nuci616 môžem sa spýtať,ktoré presne.. ďakujem 🙂

Detské smart hodinky Carneo GUARDKID+ 4G ULTRA
Naši majú tieto... Majú aj gps aj volania, prvotné fungujú na datach čo mi celkom prekáža, napr aj keď je doma tak mu to uberá z dat a nepripoji sa to na wifinu, respektíve to tie data nevieme ani vypnúť (ako na mobile) ale volania, WhatsApp, gps , vzdialená fotografia tieto veci využívame