icon

Smart hodinky pre deti s GPS a volaním

bera123
7. nov 2025

Ahojte viete odporucit detske smart hodinky pre deti? Take fakt na malu rucicku? Hlavne nech ma gps a moznost volat. Chcem to pre mojho 7 rocneho syna nakolko ked sa chodi vozit s kamosmi aby sa mi mohol hlasit a vedela som kde je.
Pozeram ze ich je vela ale ceny mega🙈
Dakujem

antonka
8. nov 2025

Detské smart hodinky Carneo GUARDKID+ 4G ULTRA
Naši majú tieto... Majú aj gps aj volania, prvotné fungujú na datach čo mi celkom prekáža, napr aj keď je doma tak mu to uberá z dat a nepripoji sa to na wifinu, respektíve to tie data nevieme ani vypnúť (ako na mobile) ale volania, WhatsApp, gps , vzdialená fotografia tieto veci využívame

nuci616
12. nov 2025

My sme kupovali tiež Carneo. Akože môžem povedať, že to bola ozaj dobrá kúpa, neľutujem ani jedno euro, čo tie hodinky stáli. Fungujú super, s polohou nemáme problémy, ako som to videla v niektorých komentároch, čo písali o iných značkách hodiniek. Odporúčam 🙂

miska2192
18. nov 2025
@nuci616

My sme kupovali tiež Carneo. Akože môžem povedať, že to bola ozaj dobrá kúpa, neľutujem ani jedno euro, čo tie hodinky stáli. Fungujú super, s polohou nemáme problémy, ako som to videla v niektorých komentároch, čo písali o iných značkách hodiniek. Odporúčam 🙂

@nuci616 môžem sa spýtať,ktoré presne.. ďakujem 🙂

nuci616
28. nov 2025

@miska2192 Jasnééé 🙂 My sme zvolili ten model Tiny, v čiernej farbe. Rozhodujúca bola veľkosť hodiniek, lebo na detskej ruke veľa tých hodiniek neukáže bohvieako, keď sú pomaly veľké aj dospelému, ale tieto sú také šikovné 🙂