Ako bezpečne nastaviť mantinel v postieľke?
Ak bolo malinke babo postielka bola najvyssie a mantinel akurat od vysky hore po okraj poostielky
Teraz ak babo 7 mesacne sa uz zdviha dala som nizsie postielku a tym padom dole isiel aj mantinel cize az hore ku postielke mantinel nejde a ak nabo sa uz dviha nemotorne sa aj buchne o drevo postielky
Ako ste to riesili
Dakujem za rady
Neriešila som. Ono keď sa začne stavať, bude padať kade tade. Moje dieťa už má odolnú hlavu voči takýmto nárazom, už ani nezaplace🤣 ale tie prve buchnutia plakal, aj som to chcela nejak riešiť no každý mi vravel ze dieťa sa musí naučiť padať atď.. Tak som neriešila a fskt sa naučil a zvykol si.
No nijako. Tak sa buchne. No a? Ved to nie je z betonu. Ked zacne chodit oblozis ho vankusmi alebo mu das aj helmu? Ja chapem, nikto sa nepotera rad ako babo padne a udrie si hlavku ale tym vsetkym sa uci.

Nijak som to neriesila, tak sa buchla. Mantinel bol u nás najmä kvôli tomu ked sa otáča počas spania aby sa neudrela. Ja som teda malu zvacsa vybrala hneď ako sa dalo, ako cca 15mes sa vyklopila z postieľky von a udrela si hlavu a v tom momente išla postielka úplne preč.
Ak má vaše tendenciu sa obuchavat tam, tam napr deku prehodiť cez tie boky?