icon

Ako máte zavesené detské diplomy ma stene?

kvoli
28. feb 2026

Ako máte zavesené detské diplomy ma stene? Foto poteší 😊

anonym_3a0b4b
28. feb 2026

Detské diplomy nemáme na stenách zavesené, lebo nemáme doma 80te roky a medaile a diplomy po stenách. Fotku steny priložím kedykoľvek na vyžiadanie.

minenkaa
28. feb 2026

@kvoli to čo musí to decko vyhrať ,aby bol diplom zavesený na stene

beata_k
28. feb 2026

@kvoli Ja ti nebudem hovorit co mas mat na stene vo vlastnom dome. Ja si sice diplom nedavam, ale v detskej izbe maju svoje kresby. V Temu som kupila take drevene pasiky, ktore maju v sebe magnet.

anonym_11a45f
28. feb 2026

máme nejaké diplomy na chladničke, spolu s kresbami a fotkami

aurelia2000
28. feb 2026
@minenkaa

@kvoli to čo musí to decko vyhrať ,aby bol diplom zavesený na stene

@minenkaa diplom na stene je nič, poznám aj také, že za 1. miesto v školskom kole olympiády let do Paríža 🤭 proste rodičia pyšní na dieťa a bolo treba ukázať solventnosť 🙄

ika02
28. feb 2026

Ahoj, ja zakladám do klasického šanóna, všetky spolu do euroobalu. Každé dieťa má svoj šanón, kde má od rodného listu, cez škôlku, školu (vysvedčenia)... úplne všetko.

aurelia2000
28. feb 2026

@kvoli Daj na nástenku, alebo mu založ album na diplomy. Veď je to milé, keď je dieťa úspešne.

guudy
28. feb 2026

Dieta tento rok maturuje. Diplomy su odlozene v zakladaci, izba by na ne nestacila. Pred par rokmi sme na stenu namontovali drziak na medaile. Ma tam len tie z medzinarodnych predmetovych olympiad. S napisom ‘she believed she could so she did’.

euka210
28. feb 2026

Maju nastenku, kde mali kresby ked boli mali, teraz tam davame take diplomy zo sutazi, olympiad, vysvecko. Na konci sk.roka odkladam do krabice, diplomy z umiestneni z okresneho kola zakladam do zakladaca, z vyssich rocnikov sa to zide pri prihlaskach na strednu.

euka210
28. feb 2026
@ika02

Ahoj, ja zakladám do klasického šanóna, všetky spolu do euroobalu. Každé dieťa má svoj šanón, kde má od rodného listu, cez škôlku, školu (vysvedčenia)... úplne všetko.

@ika02 ja presne takto

evkamotka
28. feb 2026

My mame v chodbe na stene siet a na nu stipcami pripiname aktualny diplom, kresbu, pozdrav. Teraz tam mame valentinky a tusim nejaku pochvalu za karnevalovu masku (skolka)

slavomira236
28. feb 2026

@kvoli v jednej fetskej nad pisacim stolom je skrinka na stene a pod to maju zasrknute diplomy pochvaly

lauriik
28. feb 2026

Diplomy nie, ved to by sme mali otapetovanu celu izbu. Ale medajle maju na takych vesiakoch ☺️

anonym_d3d985
28. feb 2026

@kvoli medaile na haciku zavesené a diplomy v ramikoch pribite na stene

ria_sprout
28. feb 2026

Každé má nad stolom nástenku, kde si dá diplom. Časom keď to omrzí, tak ho zvesia - potom ho buď odložia alebo vyhodia a vymenia za nejaky aktuálnejší.

No a k tým komentárom "čo musí decko vyhrať". Akoze keby to aj bol diplom za dobré správanie v tábore - prečo preboha by na neho decko nemohlo byť hrdé a vystaviť si ho? Keď takto vediete deti, ani sa nečudujte že majú sebavedomie v mínusových hodnotách 🥴

silvike
28. feb 2026

@kvoli My mame 3 deti. Neviem ci riesis diplomy z nejakych sportovych turnajov, pretekov, sutazi a pod. Take zo sport. sutazi dcere ja len zakladam do euroobalov do sanona. Mam oznacenw jednotluve sezony. Diplomy skolske, z olympiad a pod. sem tam dam na nastenku. Ked je to nejake umiestnenie na okresnom kole alebo skratka nieco zaujimave. Chvilu to tam je pripnute a na konci sk.roka opat zalozim do sanonu. U nas ma kazdy svoju korkovu nastenku. Na tu si pripinaju svoje vytvory, kresby, co chcu. Po nejakom case obnovuju. Samozrejme starsi uz nastenku neriesia, uz len mladsi ma svoje vytvory na nej. A i ak starsi krori sportuju maju aj v uzbe vesiaky na medaily, takze tie visia tam. Diplomy inak po stenach nemavame. Max. Na tych nastenkach pripnute.

tilly
28. feb 2026

Máme len diplomy z majstrovstiev Slovenska, poháre zo zahraničných prestížnych pretekov. Plagáty s fotkami len z tých top pretekov. Zaramovane majstrovské dresy. Aj tak je toho veľa. Taká sieň slávy. Teraz to má syn v izbe, ale ideme trošku rekonštruovať dom, tak to prehodíme do fitka na jednu stenu.

kvoli
autor
28. feb 2026

Doteraz sme ich mali v sanone ale diplomy pribúdajú tak som rozmýšľala, ze to bude pekné ked pojdu do izby a 1 stena na chodbe bude plná ich úspechov Niesu 80 roky ale je to pre ne motivujuce, co sa týka súťaži tiež ai myslím, že každá sa ráta, také tie z karnevalu tam samozrejme nepôjdu 😁 ďakujem pekne za milé odpovede, medaily su na háčiku a diplomy by si tiež zaslúžili pekné miesto. Tie drevené dosky s magnetmi ma zaujali, idem temovať😂

anonym_c222d3
28. feb 2026

@kvoli na stene máme sieť a na sieť ich pripevnujeme

kvoli
autor
28. feb 2026
@anonym_c222d3

@kvoli na stene máme sieť a na sieť ich pripevnujeme

@anonym_c222d3 nad tym som tiez uvazovala ale neviem si to v reali predstaviť, na internete to vyzerá dobre

anonym_832e8a
28. feb 2026
@kvoli

Doteraz sme ich mali v sanone ale diplomy pribúdajú tak som rozmýšľala, ze to bude pekné ked pojdu do izby a 1 stena na chodbe bude plná ich úspechov Niesu 80 roky ale je to pre ne motivujuce, co sa týka súťaži tiež ai myslím, že každá sa ráta, také tie z karnevalu tam samozrejme nepôjdu 😁 ďakujem pekne za milé odpovede, medaily su na háčiku a diplomy by si tiež zaslúžili pekné miesto. Tie drevené dosky s magnetmi ma zaujali, idem temovať😂

@kvoli čo ja viem, náš má kvantum diplomov a zaujímajú ho tak 2 hodiny po víťazstve, viac ho bavia medaile, na tie už dlho chce nejakú poličku, ale diplomy, neviem, asi by som na stenu dala len niečo fakt že super výnimočné.

anonym_77cbcb
1. mar 2026
@beata_k

@kvoli Ja ti nebudem hovorit co mas mat na stene vo vlastnom dome. Ja si sice diplom nedavam, ale v detskej izbe maju svoje kresby. V Temu som kupila take drevene pasiky, ktore maju v sebe magnet.

@beata_k ahoj, prosím hodila by si link? Dakujem

beata_k
1. mar 2026
@anonym_77cbcb

@beata_k ahoj, prosím hodila by si link? Dakujem

kvoli
autor
1. mar 2026
@anonym_832e8a

@kvoli čo ja viem, náš má kvantum diplomov a zaujímajú ho tak 2 hodiny po víťazstve, viac ho bavia medaile, na tie už dlho chce nejakú poličku, ale diplomy, neviem, asi by som na stenu dala len niečo fakt že super výnimočné.

@anonym_832e8a áno aj našim chcem vybrať len tie vzácnejšie