Kde ste kupovali nábytok do detskej izby?
Prosím vás kde ste kupovali detske izby? Nábytok,postel,skrinu. Najradsej by som chcela kupit komplet vsetko v jednom obchode.
@cocolino234 V Tempe sme aj my kupovali. Pacila sa mi ponuka a aj dostupnost z pohladu cien a doviezli nam to domov, takze uplna parada 🙂
@nikuska202_2 najlepšie je kupovať v neutrálnych farbách, nech ten nábytok slúži dlhé roky, nech to nie je záležitosť len na pár rokov 🙂
Lebo mám kamošku, čo najskôr strašne detsky všetko zariadila a ani sa nenazdala a museli všetko meniť, lebo malá im tak rýchlo vyrástla a už nechcela ružovú 🙂
detskapostel
Mame skoro celu tuto zostavu.je to polska kvalita ale za malo penazi vela muziky.mala to este s farbickami trochu popisala s hrackami ohrkala po posteli skace takze potom lahko dokupime par bielych dielikov na vymenu.ma ju od 3 rokov ziadny mickey ani mackovia zvieratlka a podobne blbiny cista biela velmi dobre sa kombinovala sive zavesy ruzove boxy na hracky zaclonky doruzova..
@nikuska202_2 vyskúšaj pozrieť napríklad angel nábytok v tempe kondela, to je pekné, jednoduché, nadčasové, podľa mňa takýto odtieň, že niečo do biela tým sa nedá vôbec nič pokaziť, práve naopak 🙂 A potom už sa to dokombinuje ako len budeš chcieť 🙂 Alebo teda díte 🙂
Ja som hľadala inšpiráciu po nete tiež, našla som nejaké stránky kde predávajú krásny nábytok pre maličké deti. Rozmýšľam nad jeho kúpou.
Nám sa osvedčila stránka Lusy 🙂 popri nakupovaní nábytku pre malú sa našlo ešte kopec iných vecí :D

Na drevko.sk