icon

Aké skrine sú vhodné pre izbu tínedžerky?

dianka24
8. nov 2025

Ake skrine maju vase 13 rocne dievcata vo svojej izbe ? Moja sa nevie rozhodnut vdaka ❤️

pribinak
8. nov 2025

@dianka24 však sa choďte spolu pozrieť do nejakého obchodu s nábytkom a porozmslajte čo by sa jej hodilo do izby

anonym_d85032
8. nov 2025

@dianka24 moja ma bielu posuvnú, jedna časť poličky, druhá na vešanie, dole zásuvky na spodné prádlo. Jedno krídlo so zrkadlom. Kupované v Asko nabytok.

anonym_686f6a
8. nov 2025

Ja už by som dávala len vstavané skrine

anonym_bed53b
8. nov 2025

@dianka24 ideálne vstavané a veľké, priestranné.

liz_lemon
8. nov 2025

moja ma z Ikea Pax, tam si vies vsetko sama nakombinovat, ako petrebujes, a nie su drahe

dianka24
autor
8. nov 2025
@anonym_d85032

@dianka24 moja ma bielu posuvnú, jedna časť poličky, druhá na vešanie, dole zásuvky na spodné prádlo. Jedno krídlo so zrkadlom. Kupované v Asko nabytok.

@anonym_d85032 mozes mi poslat fotku prosim ❤️

anonym_d85032
8. nov 2025
@dianka24

@dianka24 vola sa imperial a vo vnútri si vieš vyskladať, vlastne, dalo sa. Neviem, či je ešte v ponuke, bolo to dávno.

malinovka333
9. nov 2025
@dianka24

@dianka24 chod na ikea stranku a mas tam planovac.rozne moznosti.vies si tie skrine vyskladat sama.vies s posuvnymi dverami.s otvaracimi dverami.a uvidis nakoniec aj cenu.ja som ich menila v spalni a davali sme ich aj synom teraz robit.

tasticka59
12. nov 2025

@dianka24 mam sice syna a tomu sme s muzom zariadovali izbu, jemu to je v podstate jedno ake ma skrine ale este ani nie je taky velky ako tvoja dcerka, no rada by som ti poradila Kondelu, u nich si vies tiez pozriet skrine a maju dobry vyber. Mozno by si tvoja dcerka vybrala, skuste pozriet😉

anonym_3ce79d
14. nov 2025

@dianka24
Všetko závisí od veľkosti izby a pôdorysu. Moje majú vstavané po strop a množstvom uloženého priestoru. Jedna má na nich posuvné dvere, druhá klasické dvere. Obe majú svoje výhody aj nevýhody, ale dievčatá sú spokojné, to je hlavné.