Ako na spokojné žitie v dvojizbáku s 2 deťmi?
Ahojte rodičia! Viem, že nie sme prví ani poslední, ktorí sa už tak trochu mačkajú v malom byte. Rada by som dostala nejaké inšpirácie, prípadne aj fotky, ako to mate zariadené vy v malom byte s deťmi. Máme dvojizbový byt s malilinkou kuchyňou, z toho dôvodu jedálenský stôl je naprataný v obývačke, kde je aj klasika gauč, obývačková stena a hrací kútik pre deti. V spálni nie je extra veľa priestoru, máme tam manželskú posteľ, veľkú skriňu a z každej strany postele detsská postieľka. Máme to tam už len tak tak. Staršia dcérka má 2,5 roka a už by potrebovala viac priestoru na spanie, je ešte v detskej postieľke bez bočnice prirazenej k našej posteli. Z druhej strany postele mám kolísku pre polročnú dcérku. Momentálne uvažujeme kúpiť poschodovú posteľ. Tá spočiatku bude v spálni, časom by možno už nebolo zlé urobiť deťom vlastnú detskú izbičku a my by sme sa presunuli do obývačky. Mám v tom zmetok, vôbec neviem, čo ako urobiť, aby sme boli všetci spokojní. Dajte mi tipy, ako to máte vy poriešené. Ďakujem! Ale rady tipu "presťahute sa do väčšieho" nepotrebujem, ďakujem 🙂
@pojusha hajana.sk
@luba_buba kedysi som to tiež riešila tak že spálňu som nemala ale bola detská izba a ja som spala na gauči,gauc bol veľký kvalitný rozkladací a bola tam hrubá ortopedicka matrac takze sa dalo ,ale vzdali sme sa spálni inak sa to nedalo

@katarinka1990 pamatate si prosim este kde ste tu postel kupovali?