Ako navrhnúť šatník pre 4-ročné dieťa?
Ahojte rada by som si nechala poradit ohladom skrine pre 4 rocnu dceru. Rozmery su 160x240x40.
Ten spodok mam zatial predstavu ze by bol priestor na nejake ulozne kose kde budu uskladnene hracky a casom bude moznost tam dat sufliky. Alebo to nebude vyzerat dobre?
Co by ste zmenili? Je podla vas praktickejsie mat viac polic alebo zasuviek? Dakujem za akukolvek radu 🙏🏻

Za mna police ziadne, namiesto toho sufliky. Ak neychas tu spodnu cast otvorenu, bude tam jedine sadat prach.
No spodok by som asi otvoreny nedavala, bude tam prach a na hracky ma snad ine miesto nie zrovna satnikovu skrini. Dole by som dala sufliky na ponozky a spodne pradlo ci take daco.., aj do skrine nejake sufliky ak sa zmestia... to ma byt PAX z Ikey? No a ukotvit ku stene lebo otvoris dvere , otvoris suflik a prevazi sa to cele 🙈
@anonym_autor pravá strana poličky ako máš, naľavo 2x tyč. A zvyšok šuflíky až dole
No spodok by som asi otvoreny nedavala, bude tam prach a na hracky ma snad ine miesto nie zrovna satnikovu skrini. Dole by som dala sufliky na ponozky a spodne pradlo ci take daco.., aj do skrine nejake sufliky ak sa zmestia... to ma byt PAX z Ikey? No a ukotvit ku stene lebo otvoris dvere , otvoris suflik a prevazi sa to cele 🙈
Ja by som dala hlavne skriňu, komodu, kde bude dieťa na svoje veci aj dočiahnuť. Vysokú skriňu by som zatial nedávala. My mame komodu, po bokoch otváracie dvere, na každej strane jedna polica. V strede 2 otvorené priestory plus 1 šuplík. Tam má ponožky.
@anonym_autor Toto je satnik pre dospeleho cloveka. Ak das takuto vysoku skrinu, budes veci brat a odlkadat za nu. Ak chces vychovat samostatne dieta, ktore si bude veci same brat a odlkadat tak urcite taky satnik kde dcera dociahne na vsetky police.
Tie kosiky na spodu nie su zle, ale mne sa pacia viac take ktore presne pasuju do otvoru. Tie okruhle v tom ruzovom satniku su prilis male. Mas tam kopec miesta nevyuziteho aj koli tomu ze su okruhle.
Skladovat oblecenie na policiach je velmi neprakticke. Velmi lahko sa to rozhodi a je to neprehladne.
Ja mam vsetko oblecenie na vesiakoch (aj nohavice). Vesiam to hned po oprati a tak to aj susim. Syn si to sam zavesi do skrine po uschnuti a sam si v tom "listuje" ked si vybera co si oblecie.
Spodne pradlo, plavky a ponozky su v kosikovych suplikoch.
Dakujem zeny tak som asi zas na zaciatku kde som bola 🥹
Dakujem zeny tak som asi zas na zaciatku kde som bola 🥹
@anonym_autor Neboj. Ak ti vyhovuje tato velkost vyskou a sirkou, tak ju vyuzi a len inac naaranzuj tie police.
Tie kose na spodok nedavaj. Ak ich chces na hracky, maj ich len tak v izbe. Uzatvor celu skrinu. Na spodok daj dva drotene supliky kde bude mat spodne pradlo, ponozky, mozno legyny. Proste vsetko co sa moze pokrcit, lebo ver tomu ze dieta sa v tom bude brlat.
Tie dve tmave ciary su tyce na vesiaky. Vsetky tricka, bluzky, nohavice a sukne (proste vsetko co nechces aby bolo pokrcene daj na vesiaky. Akonahle das tricka poskladane na police, zarabas si na problem, lebo ak chces tricko co je naspodu, musis sa v tom prehrabat a 4 rocna sa zarucene bude prehrabavat. Ak je vsetko na vesiakoch, mas pristup ku kazdemu kusu bez toho aby si pokrcila ostatne kusy.
Tie police nad tycami budu zatial ulozne pristory kde len ty dociahnes a ako bude rast ich postupne zacne vyuzivat. Tie tyce na vesiaky mozes pusuvat vyzsie kedze oblecenie bude dlhsie a bude potrebovat viac priestoru.
Kup taketo vesiaky na nohavice a sukne . Su to akoby stipce na vesiakoch. Velmi lahko aj dieta dokaze odstipcovat. Ten link je len ukazka. Neviem aka kvalita je to.
https://www.aliexpress.com/item/100500624077555...
Pravdu povediac by som sa bala dat takyto vysoky satnik dietatu. Moj by zarucene skusal vyliezt na tie police co su tam hore. Ci uz by sa na ne splhal, alebo by si dal stolicku. Ale ak mas deti co nie su velmi zvedave a akcne tak by nemal byt problem. Satnik vies pripevnik ku stene ale tie police co su vo vnutri, velmi nie.