icon

Ako upevniť detské obrázky na stenu?

hruska91
24. jún 2025

Ahojte čím lepíte na stenu detské obrázky? Dcéra ma kopu výtvorov zo škôlky a obyčajnou páskou to nedrží, ani obojstrannou. Omietku mame klasickú štuk.

natalka13
24. jún 2025

snura a stipce

janka_266
24. jún 2025

ja som kúpila na aliexprese, myslím, že to už majú aj v ikei, alebo v iných obchodoch, také rámy, kam sa dajú vkladať obrázky, takže sa ich tam dosť vojde, zároveň netreba pridávať nové diery do steny, ale len otvoriť rám a vymeniť obrázok :D

vanilkovazmrzka
24. jún 2025

Obojstranna paska musi drzat ked lepis len papier… ja mam z ikea haciky na obrazy, ktore su prilepene paskou a na nich visi ram so sklom a drzi to 🤷‍♀️ tak asi treba najst poriadnu pasku

veltraud
24. jún 2025

su take stvorceky biele, vyzera to ako zuvacka. vola sa to tusim lepiaca guma

veltraud
24. jún 2025

alebo su este samolepiace tabule, a na tom drzia papiere

madeincssr
24. jún 2025

@hruska91 na ocelove klinceky (tenke a naozaj ocelove, aby sa neskrivili a vosli aj do tehly, panelu...) natiahnut vodorovne (prip. aj dva "rady") silon a nan obrazky upevnovat niecim peknym (z tych kreativnych predajni - drevene minikolicky?) Vyhoda je variabilnost (vymenitelnost) ako dieta rastie.
Lepenie bud po case odpadne, alebo nici/spini stenu.

matvejka125
24. jún 2025
@janka_266

ja som kúpila na aliexprese, myslím, že to už majú aj v ikei, alebo v iných obchodoch, také rámy, kam sa dajú vkladať obrázky, takže sa ich tam dosť vojde, zároveň netreba pridávať nové diery do steny, ale len otvoriť rám a vymeniť obrázok :D

@janka_266 prosim vas aké sú to , aj A3 tam zmestím, kolko ks asi? dik

janka_266
24. jún 2025
@matvejka125

@janka_266 prosim vas aké sú to , aj A3 tam zmestím, kolko ks asi? dik

@matvejka125 my máme na A4