Ako upevniť detské obrázky na stenu?
Ahojte čím lepíte na stenu detské obrázky? Dcéra ma kopu výtvorov zo škôlky a obyčajnou páskou to nedrží, ani obojstrannou. Omietku mame klasickú štuk.
ja som kúpila na aliexprese, myslím, že to už majú aj v ikei, alebo v iných obchodoch, také rámy, kam sa dajú vkladať obrázky, takže sa ich tam dosť vojde, zároveň netreba pridávať nové diery do steny, ale len otvoriť rám a vymeniť obrázok :D
Obojstranna paska musi drzat ked lepis len papier… ja mam z ikea haciky na obrazy, ktore su prilepene paskou a na nich visi ram so sklom a drzi to 🤷♀️ tak asi treba najst poriadnu pasku
su take stvorceky biele, vyzera to ako zuvacka. vola sa to tusim lepiaca guma
alebo su este samolepiace tabule, a na tom drzia papiere
@hruska91 na ocelove klinceky (tenke a naozaj ocelove, aby sa neskrivili a vosli aj do tehly, panelu...) natiahnut vodorovne (prip. aj dva "rady") silon a nan obrazky upevnovat niecim peknym (z tych kreativnych predajni - drevene minikolicky?) Vyhoda je variabilnost (vymenitelnost) ako dieta rastie.
Lepenie bud po case odpadne, alebo nici/spini stenu.
ja som kúpila na aliexprese, myslím, že to už majú aj v ikei, alebo v iných obchodoch, také rámy, kam sa dajú vkladať obrázky, takže sa ich tam dosť vojde, zároveň netreba pridávať nové diery do steny, ale len otvoriť rám a vymeniť obrázok :D
@janka_266 prosim vas aké sú to , aj A3 tam zmestím, kolko ks asi? dik
@janka_266 prosim vas aké sú to , aj A3 tam zmestím, kolko ks asi? dik
@matvejka125 my máme na A4

snura a stipce