icon

Ako vybrať nízky vankúš pre 4-ročné dieťa?

20. mar 2025

Ahojte,
poraďte nejaký nízky vankúš pre tak malé dieťa v rozmere 70x90, viem, že vankúše sa do určitého veku neodporúčajú,
ale syn vankúš chce a neviem nájsť žiaden nízky, všetko čo pozerám, je strašne vysoké.
Problém je ten, že syn už používa klasický veľký paplon, keď objednám detske obliečky, majú vankúše väčšinou rozmer 70x90, spoň tie, ktoré sa malému páčia.
Aký vankúš ste dali vašim deťom, alebo ako riešite obliečky? Klasické obliečky prešijem, ale toto sa nedá, lebo polovica obrázku by bola fuč.

viestta
20. mar 2025

Kup lacny vankus, rozparaj, vyber vypln a zasi. Na ten ucel na aky ho on "potrebuje" bohate posluzi. Alebo kup nejak bavlnu, dute vlakno na vyplne a usi vankus a napln tolko kolko uznas za vhodne

autor
20. mar 2025

@viestta ja som pekne mimo, toto mi fakt nenapadlo 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

viestta
20. mar 2025

Najjednoduchsie riesenia nam niekedy nedochadzaju...

biba_18
20. mar 2025

ja tiež kupujem vankúše v jysku za 7 eur čo koľko ... a využívam náplň... presne do detských vankúšov a hračiek ...

heminepa
Autor odpoveď zmazal
bolarazjedna
20. mar 2025

My máme my first pillow, dá sa regulovať hrúbka, môžeš odobrať z výplne, koľko len chceš.

miska042
21. mar 2025

@heminepa Presne tak sme to riešili aj my. Máme set vankúš+paplón z eshopu www.softello.sk a vankúš má zips. Takže sa dá prispôsobiť množstvo náplne.

katkasav
21. mar 2025

Ako píšu vyššie v Jysku je veľký výber rôznych rozmerov za celkom priaznivé ceny, vrátane obliečok