icon

Detská postielka 60x120 alebo 70x140

dally55
24. júl 2022

Ahojte, mame vybranú postieľku 70x140 a chcela by som poznať skúsenosť s touto neštandardnom veľkosťou? Malo zmysel brat väčšiu veľkosť? Nestratí sa tam bábätko? A do akého veku sa tam zmestilo dieťa? Ďakujem za skúsenosť

monka7
24. júl 2022

my ju máme dcéra ju využila do 6 rokov a to je vysoká, dala sa rozobrať na klasickú postel len mreže a horné panely z bokov sa odobrali... teraz sme ju vytiahli a zmotovali zas pre bračeka, za mna super investícia pokial je dostatok priestoru v izbe,

kacena4
24. júl 2022

ak sa daju odobrat bocnice tiez sme ju vyuzili do 6r. dolezite je mat priestor na vacsiu

terez246
24. júl 2022

@dally55 Máme väčšiu, zatiaľ má len 1 rok, takže neviem posúdiť do budúcna, ale štvalo ma, že musíš lupou hľadať plachty a mantinely. Všetky sedia na štandardnú veľkosť. To ma celkom vytáča na nej. 😂

lululilien
25. júl 2022

Mám väčšiu postielku. Prvý syn v nej spal do štyroch rokoch kedy sa sám rozhodol spať v detskej. Druhý syn v nej spal do dvoch rokoch a teraz v nej spí tretí syn. Podla mna tato väčšia postieľka je lepšia, priestornejsia, ja mám veľké deti a pri prvom som videla že v troch rokoch mu už začínala byt malá. Plachtu na matrac mam z ikea 120x60, ten 10centimetrový rozdiel vydrží.

dally55
autor
29. júl 2022

Ďakujem všetkým, kúpili sme nakoniec tu väčšiu tak snáď neoľutujeme 🙂