Dočasná skriňa pre bábätko
Ahojte, prosím mám otázku. Mame 10 mesačného chlapčeka, keďže sme išli hneď na leto tak tie vecičky boli malé tak nám stačila na oblečenie komoda. Samozrejme malé veci postupne vyraďujem do boxu do skrine do pivnice. Lenže samozrejme ako rastie tie veci pribúdajú a chcela by som poriešiť uz nejakú skriňu.
Keďže prerábame dom a sťahovať sa budeme až budúci rok nechcem ešte kupovať skriňu ktorú bude mať už vo svojej izbe. Chcela by som niečo dočasné na spôsob systému Pax z ikei- naspodu 3 plné šuplíky, potom jeden presklený šuplík, potom 1 tyčka na vešanie, nad to este jedna a navrchu polica. Komoda ktorú máme je výška 80cm, šírka 80,5cm a hĺbka 50,5cm. Komodu by som tam chcela nechať- to by boli akoze tie spodné 3 šuplíky, no a nato by som chcela dať rám skrine asi 150cm a sklený šuplík, Lenže keď som pozerala Pax má iba 100cm a 50cm šuplíky..ja by som potrebovala 80cm. Neviete či by sa to dalo niekde kupit aj v tejto šírke? Alebo niekto ochotný kto by mi to vedel vyrobiť a koľko by to stálo? Ďakujem
@simona082 kedze sa o rok stahujete, neriesila by som vobec nic. 3 zasuvky hlboke 50cm, siroke 80cm ti musia stacit, naozaj musia. Aj so zimnym overalom 🙂 pises, ze vam komoda stacila, uz nestaci. Skus si pozriet, co ma taky 10m drobec za oblecenie, musis toho mat zbytocne vela. A skrinu by som riesila az v novom 💪😍
@guiseppinka práveže ďalšia komoda sa mi tu už nezmestí, na tej komode máme prebalovák, tak ten už pomaly zruším tak som to chcela potiahnuť hore, nech ušetrím plac. No ved práve, že dať to niekam robiť bude isto aspoň 2x tak drahšie ako z ikei. Ono len oblečenie by sa tam vošlo len v 1 šuplíku mam plienky, vlhcené, látkové plienky, takže na oblečenie zostávajú uz len 2 šuplíky a overaly, bundy, uteráky a deky to má už u mňa v skrini😀😀 tak som chcela, že mu to dám všetko na 1 miesto. No este pokukám ci to nejak lacnejšie poskladam niekde alebo to ozaj nechám už až do domu.
@beata_k ano to som pozerala, to by aj bolo ôk, len tam som zasa nenašla tie presklene šuplíky..jedine som myslela ze kúpim tam je výška tej skrine 120cm, že ju posadim na tu komodu co mám a dám tam dva vešiaky nad seba a hore policu. Teda bez toho skleneho suplika by to bolo,tam to vychádza nejak okolo 80€ vrátane skrine, police aj tých tyčiek a bočných kolajničiek🙂
@beata_k on tam v podstate nedočiahne. Ale tak povedzme si pravdu, videla som to na ig a sa mi to zapacilo, že pod to sklo sa dajú dat napr tenisky alebo sa to dá podsvietiť😀 takže ono je to skôr taka imidžovka ale aby som bola aj praktická uz som rozmýšľala ze by som to furt musela leštiť lebo asi tam bude dosť sadať prach. Tak som ešte taka 50:50.
@simona082 z toho, co popisujes by som skor riesila nejaky box, co neskor pouzijes na hracky alebo nieco a tam si daj deky a somariny, prip. plienky. Ja by som plienkam nasla miesto v kupelni alebo hocikde pod postelou. Su ak taburetky s ulozym priestorom alebo pekne kosiky, co maju poklop a je to dekoracia aj ulozny priestor.
@simona082 pax je aj 75cm.

Ak ti vyrobi stolar na mieru, tak ta to bude stat o hooodne viac ako pax. Kup este jednu komodu, tu pouzijes aj neskor. A zase prcek nemoze mat tolko veci... syn, ma 4 a aktualne oblecenie ma v 1 metrovom sufliku u mna v skrini. Do 2 rokov mal vsetky veci, ktore v tom case nosil v 3 suflikoch v prebalovaku...
Pax si premysli a kup do domu. Alebo kup 100cm pax a komodu strc do skrine