icon

Je IKEA Hemnes posteľ vhodná pre dvojročné deti?

10. mar 2025

Mám otázku, volili by ste tuto posteľ aj pre detičky 2 ročne? Či je skor pre staršie?
Máte ju niekto?

Už teraz viem že ju nebudem rozkladať, avšak dizajnovo sa mi páči …

Je IKEA Hemnes posteľ vhodná pre dvojročné deti?
simsalabim
10. mar 2025

Mame ju v hostovskej. Je relativne vysoka a myslim, ze na nu nenasadis zabranu. A sirka matracu je iba 80cm. Inak je velmi prkna.

zafir01
10. mar 2025

Mám ju a mám na ňu aj zábaranu ale nedarí tak dobre .dcéra má čerstvo 3 a rada v nej spí .občas ju rozložíme ,keď chce 7 ročný s ňou späť v jej izbe

zafir01
10. mar 2025
pandusica
10. mar 2025

My ju mame pre dvojrocnu, resp. uz je dcera starsia ale spala tam od 2 rokov a v pohode. Mame na nej aj zabranu a vsetko ok.

biglovemom
10. mar 2025

Name ju aj my a druhy x by som nekupila.lebo v noci ked sa otoci a buchne do tej bocnej steny ,vela x mnou mikne 🙄

autor
10. mar 2025

Takto sa spýtam. Myslite že sa mi oplatí kupovať keď viem že ju nechcem ani nebudem rozkladať? A matrace máte tiež IKEA?

mameha7
10. mar 2025

Moja v nej spala už sama od 2,5 roka. Kúpili sme rozkladaciu aj kvôli svokrovcom, na občasné prespatie, keď prídu na návštevu. Matrace máme ikea a zábranku som objednala zvlášť

ukgirls
10. mar 2025

ja som mala na nej zabranu tu co sa dava pod madrac a mala ju u ma 10 rokov..v postate inu ani nemala . u nas sa nerozklada ked na nej mala spi ...ale ked mala neskor kamosky na prespavacku roztiahnutoe sa zislo..madrac mam z nemecka ... kym bola mala mavala len jeden a druhy som schovala za postel .. perfektne s atam smykol ..teraz ma uz 2 na sebe

susanna2020
16. mar 2025

@mameha7 prosim Vas ako sa vola tato zabrana kde ste ju kupovali?a ked postel rozlozite tak ta zabrana tam ostane drzat?dakujem velmi pekne za odpoved..

mameha7
16. mar 2025

@susanna2020 dobrý deň, zabranu som kupovala tu : https://www.nunobaby.sk/quax-drevena-bezpecnost...
Ja som ju ešte nafarbila tak, aby sa hodila k posteli (kupovali sme ten nový odtieň žltej). Zábrana drží perfektne, dáva sa pod matrac.

mameha7
16. mar 2025

@susanna2020 aj pri rozložení drží, ale my máme hrubšie matrace (hrúbka 20 cm). K tejto posteli odporúčajú maximálne 15 cm hrúbku matraca

susanna2020
17. mar 2025

@mameha7 dakujem velmi pekne za odpoved a prosim vas pri nizsom matraci by nedrzala myslite?dakujem

mameha7
17. mar 2025

@susanna2020 ja si myslím, že by to držalo. Z jednej strany to istí tá čelná drevená lišta postele a z druhej strany to podopiera matrac. Niekto to zvykne ešte pre istotu z vnútornej strany privŕtať k posteli. Nám stačilo iba zasunúť pod matrac

pani_holubova
22. máj 2025
@mameha7

Moja v nej spala už sama od 2,5 roka. Kúpili sme rozkladaciu aj kvôli svokrovcom, na občasné prespatie, keď prídu na návštevu. Matrace máme ikea a zábranku som objednala zvlášť

@mameha7 prosim vás ktoré matrace ikea máte?

mameha7
23. máj 2025
@pani_holubova

@mameha7 prosim vás ktoré matrace ikea máte?

@pani_holubova tieto máme. Ale na posteli je iba jeden, lebo by to bolo veľmi vysoké. Druhý je odložený. Mali sme na skúšku aj tie tenšie, ale na tých sa spalo dosť zle. Tieto Abygda sú lepšie.

pani_holubova
23. máj 2025
@mameha7

@pani_holubova tieto máme. Ale na posteli je iba jeden, lebo by to bolo veľmi vysoké. Druhý je odložený. Mali sme na skúšku aj tie tenšie, ale na tých sa spalo dosť zle. Tieto Abygda sú lepšie.

@mameha7 a kde máte odložený ten druhý?

mameha7
23. máj 2025
@pani_holubova

@pani_holubova dá sa v ikei kúpiť k tomu odkladací priestor pre matrace. Ale my ho máme v úložnom priestore manželskej postele.

mameha7
23. máj 2025
@pani_holubova

martina1012
11. aug 2025
@mameha7

@mameha7 odkial mate zabranu?

mameha7
11. aug 2025
@martina1012

@mameha7 odkial mate zabranu?