Kde sa najlepšie hrá s bábätkom doma?
Detská podložka na hranie , plazenie,… kde ste ju mali v detskej izbe alebo obyvacke ? My sa hráme v obyvacke všetko je tu na zemi , stále bordel , ale ak to prenesiem do detskej tak nebudem vedieť nič robiť. Ak ste stále v obyvacke a kuchyni tak je blbosť preniesť všetko do detskej nie? Ako ste to mali vy prosím? Už mi vadí totižto ten bordel 😳😁
V obyvacke. Ja som zas porozhadzovane hracky za bordel nepovazovala a ked sa slo von alebo vecer sa vzdy upratalo a bol poriadok.
tiez prevazne obývačka. je to nasa najvacsia izba
V obývačke spojenej s kuchyňou sa hrá doteraz.
Má 4,5 roka a máme hračky všade v obývačke 🤷♀️ ale detskú izbu má menšiu a na poschodí, takže takto mi to vyhovuje a hračky mi nevadia. Nebudú tu navždy
tam, kde na neho mohol niekto dohliadnut. V ohradke kludne aj v kuchyni
Vsak to maj tak ako ti vyhovuje ci spravis jak to ma kvetinka567 lebo to napisala na net? Nsvyse kazdy ma nejaku dispoziciu byvania a zariadil sa aj podla toho. S prvym sme boli v obyvacke kym sa neplazil. Potom sme boli v izbe. S druhym logicky tiez v izbe vsetci spolu
V obývačke boli detské roky snáď do 8 r do detskej som chodila iba utierať prach roky🙂
V obývačke sme mali podložku asi rok a pol. Potom sa chcel hrať v detskej. Zrušila som podlozku a hra sa len v detskej.
U nás bola podložka v obývačke, je takým stredom bytu. Ze je bordel nerieš, teraz máš malé babo, časom sa to všetko zmení 🙂.
my sme mali kuchyňu pri detskej - teda v detskej ... teraz mám kuchyňu s obývačkou - tak by to bolo teda v obývačke ...
Časť v obývačke a časť v detskej. Nechaj v obývačke len pár vecí, zvyšok v detskej a obmieňaj.
Stale bordel s babatkom? To sa ako da? Staci mu par hraciek a tie bordel nejako nespravia, resp to mas za par minut upratane. Maj si to, kde to potrebujes.
@author ahoj, ake velke je babo? Kym bolo na mieste, mala som podlozlu s hrazdickou na roztiahnutom gauci v obyvacke aj v detskej podla potreby, podla toho,kde som bola.ked uz sa zacalo viac hybat, tak som dala makku podlozku s kobercom do detskej a ohradila som cast izby, aby sa nedostalo k pocitacu a kablom.v obyvacke je ohradka, ale tam byt nechce.ked idem na wc,tak je na minutu v ohradke a ide ju zdemolovat, co ma hysak z mojej nepritomnosti. V detskej sa prehra, ale musim byt s nim v tej ohradenej casti, nie za ohradou-hysak.ked potrebujem fungovat, je v obyvacke a tmoli sa okolo nabytku a ku mne atd, robit pri nom nic nemozem
Uolne ti rozumiem, ny sme pred detmi mali krasnu stylovu obyvacku, milovala som to tam😀posledne styri roky tam mame hnusnu farebnu podlozku, triangel, dimcek, a milion hraciek, stolicky na krmenie, kuchynku…proste mi to trha oci, ale u nas je to najvacsia izba, takze to boli jasne
U nás je to kuchyňa, deti chcú byť stále pri mne, a našťastie máme veľkú kuchyňu. Majú 1 a 3 roky, čiže musia byt ešte pod dohľadom, hlavne menší. Čiže hra v detskej izbe nehrozí, v obývačke máme sklenené vitríny, čiže tam chodiť sami nesmú.
Ja mám obývačku s kuchyňou… a tam taký väčší priestor tak sme mali rozloženú podložku a neskôr aj ohradku. Čo sa hračiek týka tak ja som nedávala všetky, proste mal toho pomenej tak potom menší bordel 🙂 ostatne som mala schované a neskôr keď sme spravili aj detskú izbu tak to mal tak pól na pol, to už mal aj viac hračiek 😀 teraz keď ma 1,5 roka sa dosť často hráva v detskej alebo spolu sa tam hráme a tam mi ten bordel nevadí
V obyvacke. A keďže som doma s dvoma deťmi, máme ešte staršiu 2,5rocnu, tak bordel je ako v tanku. Neriešim, každý večer upraceme. Každý kto k nám príde, chápe, že máme deti a snad nečaká, že všetko bude krásne upratané a všetky hračky na mieste.
Podlozka v obyvacke na zemi zrusili sme jednu cast sedacej supravy kde bolo jednokreslo.mam dva velke plastove boxy vecer to tam vsetko nahadzem aspon pre svoj dobry pocit ze je upratane...
@anonym_autor Syn sa hral v obývačke alebo kuchyni az kým nezačal chodiť do školy Vtedy už aj hry sa presunuli do detskej izby.Najprv mi neporiadok prekážal,ale potom som začala hračky považovať za súčasť života s malým dieťaťom.Syn mal box,do ktorého sa hračky každý večer odpratali,co som si veľmi užila,ze je poriadok na chvíľu a ráno obývačka rýchlo nadobudla svoj obvyklý vzhľad 😀
@anonym_autor moja bude mať 3 roky a stále máme centrum zábavy v obývačke a v izbe iba spí.
@anonym_autor aj aj.
Detska izba co treba spraviť urobím keď dieťa spi a potom som pri ňom v izbicke a hráme sa .. mame ešte staršieho 5 ročného tak kým mladšie spi starší dohliada ci sa nebudi keď veľmi búcham

V obyvacke. A kupili sme si ohradku, super vec. Vsetky detske veci a hracky boli iba tam 👌