icon

Kde sa najlepšie hrá s bábätkom doma?

7. júl 2025

Detská podložka na hranie , plazenie,… kde ste ju mali v detskej izbe alebo obyvacke ? My sa hráme v obyvacke všetko je tu na zemi , stále bordel , ale ak to prenesiem do detskej tak nebudem vedieť nič robiť. Ak ste stále v obyvacke a kuchyni tak je blbosť preniesť všetko do detskej nie? Ako ste to mali vy prosím? Už mi vadí totižto ten bordel 😳😁

colsami
7. júl 2025

V obyvacke. A kupili sme si ohradku, super vec. Vsetky detske veci a hracky boli iba tam 👌

michaelam2
7. júl 2025

V obyvacke. Ja som zas porozhadzovane hracky za bordel nepovazovala a ked sa slo von alebo vecer sa vzdy upratalo a bol poriadok.

balerina2025
7. júl 2025

tiez prevazne obývačka. je to nasa najvacsia izba

13uzivatelka11
7. júl 2025

V obývačke spojenej s kuchyňou sa hrá doteraz.
Má 4,5 roka a máme hračky všade v obývačke 🤷‍♀️ ale detskú izbu má menšiu a na poschodí, takže takto mi to vyhovuje a hračky mi nevadia. Nebudú tu navždy

viestta
7. júl 2025

tam, kde na neho mohol niekto dohliadnut. V ohradke kludne aj v kuchyni

really8
7. júl 2025

Vsak to maj tak ako ti vyhovuje ci spravis jak to ma kvetinka567 lebo to napisala na net? Nsvyse kazdy ma nejaku dispoziciu byvania a zariadil sa aj podla toho. S prvym sme boli v obyvacke kym sa neplazil. Potom sme boli v izbe. S druhym logicky tiez v izbe vsetci spolu

luccija
7. júl 2025

V obývačke boli detské roky snáď do 8 r do detskej som chodila iba utierať prach roky🙂

lucia13022023
7. júl 2025

V obývačke sme mali podložku asi rok a pol. Potom sa chcel hrať v detskej. Zrušila som podlozku a hra sa len v detskej.

eviq
7. júl 2025

U nás bola podložka v obývačke, je takým stredom bytu. Ze je bordel nerieš, teraz máš malé babo, časom sa to všetko zmení 🙂.

biba_18
7. júl 2025

my sme mali kuchyňu pri detskej - teda v detskej ... teraz mám kuchyňu s obývačkou - tak by to bolo teda v obývačke ...

thereisabear
7. júl 2025

Časť v obývačke a časť v detskej. Nechaj v obývačke len pár vecí, zvyšok v detskej a obmieňaj.

hederamonstera
7. júl 2025

Stale bordel s babatkom? To sa ako da? Staci mu par hraciek a tie bordel nejako nespravia, resp to mas za par minut upratane. Maj si to, kde to potrebujes.

janetinka27
7. júl 2025

@author ahoj, ake velke je babo? Kym bolo na mieste, mala som podlozlu s hrazdickou na roztiahnutom gauci v obyvacke aj v detskej podla potreby, podla toho,kde som bola.ked uz sa zacalo viac hybat, tak som dala makku podlozku s kobercom do detskej a ohradila som cast izby, aby sa nedostalo k pocitacu a kablom.v obyvacke je ohradka, ale tam byt nechce.ked idem na wc,tak je na minutu v ohradke a ide ju zdemolovat, co ma hysak z mojej nepritomnosti. V detskej sa prehra, ale musim byt s nim v tej ohradenej casti, nie za ohradou-hysak.ked potrebujem fungovat, je v obyvacke a tmoli sa okolo nabytku a ku mne atd, robit pri nom nic nemozem

siska53
7. júl 2025
@colsami

V obyvacke. A kupili sme si ohradku, super vec. Vsetky detske veci a hracky boli iba tam 👌

@colsami male deti mali detsky kutik v obyvacke, bolo to prakticke. Az neskor sli do detskej.

majlo1234
7. júl 2025

Uolne ti rozumiem, ny sme pred detmi mali krasnu stylovu obyvacku, milovala som to tam😀posledne styri roky tam mame hnusnu farebnu podlozku, triangel, dimcek, a milion hraciek, stolicky na krmenie, kuchynku…proste mi to trha oci, ale u nas je to najvacsia izba, takze to boli jasne

bolarazjedna
7. júl 2025

U nás je to kuchyňa, deti chcú byť stále pri mne, a našťastie máme veľkú kuchyňu. Majú 1 a 3 roky, čiže musia byt ešte pod dohľadom, hlavne menší. Čiže hra v detskej izbe nehrozí, v obývačke máme sklenené vitríny, čiže tam chodiť sami nesmú.

2ivana5
7. júl 2025

Ja mám obývačku s kuchyňou… a tam taký väčší priestor tak sme mali rozloženú podložku a neskôr aj ohradku. Čo sa hračiek týka tak ja som nedávala všetky, proste mal toho pomenej tak potom menší bordel 🙂 ostatne som mala schované a neskôr keď sme spravili aj detskú izbu tak to mal tak pól na pol, to už mal aj viac hračiek 😀 teraz keď ma 1,5 roka sa dosť často hráva v detskej alebo spolu sa tam hráme a tam mi ten bordel nevadí

7lenka11
7. júl 2025

V obyvacke. A keďže som doma s dvoma deťmi, máme ešte staršiu 2,5rocnu, tak bordel je ako v tanku. Neriešim, každý večer upraceme. Každý kto k nám príde, chápe, že máme deti a snad nečaká, že všetko bude krásne upratané a všetky hračky na mieste.

saxana000
7. júl 2025

Podlozka v obyvacke na zemi zrusili sme jednu cast sedacej supravy kde bolo jednokreslo.mam dva velke plastove boxy vecer to tam vsetko nahadzem aspon pre svoj dobry pocit ze je upratane...

viera012345
10. júl 2025

@anonym_autor Syn sa hral v obývačke alebo kuchyni az kým nezačal chodiť do školy Vtedy už aj hry sa presunuli do detskej izby.Najprv mi neporiadok prekážal,ale potom som začala hračky považovať za súčasť života s malým dieťaťom.Syn mal box,do ktorého sa hračky každý večer odpratali,co som si veľmi užila,ze je poriadok na chvíľu a ráno obývačka rýchlo nadobudla svoj obvyklý vzhľad 😀

svokrinjazykmonika
10. júl 2025

@anonym_autor moja bude mať 3 roky a stále máme centrum zábavy v obývačke a v izbe iba spí.

princezna_bosorka
10. júl 2025

@anonym_autor aj aj.

kiks1992
11. júl 2025

Detska izba co treba spraviť urobím keď dieťa spi a potom som pri ňom v izbicke a hráme sa .. mame ešte staršieho 5 ročného tak kým mladšie spi starší dohliada ci sa nebudi keď veľmi búcham