icon

Kde si kúpiť obývaciu stenu bez miesta na TV?

enka81
18. jún 2020

Viem, že sekcia je detská izba,ale snáď nevadí --- Chcem meniť obývaciu stenu, len potrebujem bez miesta na TV, viem, že sú možnosti nakombinovania sektorového nábytku, len mne by uľahčilo hľadanie vidieť približnú zostavu. Pogooglila som všeličo, ale všade majú obývaciu stenu vrátane TV miesta. Nemáte link alebo tip, kde by som našla niečo iné?

Strana
z2
justify
5. okt 2020

@ujaju ano ano

flavica
10. okt 2020

@ujaju aky typ zostavy si objednavala? ja velmi premyslam nad tym, ci ist do zavesnej nejakej skrinky a niecoho takeho alebo na nozickach radsej, neviem ako to bude lepsie :/

ujaju
4. nov 2020

@flavica Vybrala som takú bielu v kombinácii s drevom, s dubom grandson alebo tak nejako sa to volalo a máme vlastne skrinku pod telkou a poličku nad ňu a dve také skrinky na zavesenie. Úplne tá biela s drevom tak zútulnila celú obývačku 🙂

flavica
5. nov 2020

@ujaju mam rada jednoduchost, funkcnost, tak aby proste to splnilo ucel, len tiez mam obavu, ze ked vyberiem nieco a moj drahy to chyti do ruky, ze budem mat po skrinkach 😀 😀

dzupi898
9. nov 2020

podľa mňa pri obývačkovej stene sa treba riadiť pravidlom, že niekedy je menej viac 😉

sadkoni
15. nov 2020

@dzupi898 áno to je pravda, ale teraz keď pozerám obchody, tak sa oplatí oveľa viacej kupovať si celú stenu, že nie si vyskladať. Aspoň teda podľa mňa. A ja mám rada keď sú skrinky zavreté, už raz som to niekde aj písala, že mi z Tempa Kondela učarovala stena Korfu. Sivá, uzavreté skrinky, takže dosť úložného priestoru a aj polička na knihy.

mmmonika
16. feb 2025

@enka81 Kde si kúpila? Ja práve pozerám niečo podobné

Strana
z2