Kreslo z koženky do detskej izby
@mata1001 5 rokov? to by bolo super... ale z mojich skúseností vydržia tieto veci max 2 roky, hlavne teda stoličky, ktoré sú namáhané. @liliana363 slnko a radiátor tomu ublížia najmenej, ale denne na tom bude sedieť, vrtieť sa, šúchať... okrem toho mi príde skôr ako imidžovka na občasné sedenie, nie ako pohodlné kreslo k písaciemu stolu.
jo mozem suhlasit, dlho to nevydrzi a este ked na tom bude denne sediet a viac hodin. My mame postel, ma 4 roky a uz je popraskana, sedacku mame tiez a ta je uz uplne zdemolovana 🙂
fuj kozenku uz nikdy radsej peknu latkovu
prisaham ze taktuo diskusiu som tu uz videla v poslednych tyzdnoch este aj s rovnakou stolickou :D
Nie, dcere kup riadnu ergonomicku stolicku na sedenie, ak tot eda nebude sluzit iba na odkladanie veci...
Kozenka vydrzi podla pouzitia a starostlivosti. Ak toto zafixkujete, alebo popisete perom, tak to tazko umyjete... velmi tazko.
@simca06022011 tu diskusiu som naozaj nepostrehla. Ale dakujem za vsetky odpovede, kupime latkovu. Nemam doma nic z kozenky, tak preto som sa pytala. Ona hodne casu travi pri stole, ci uz robi veci do skoly, alebo nieco vyraba.
@liliana363 ergonomickú stoličku, toto nie je vhodné na dlhšie sedenie a už vôbec nie pre dieťa, bez ohľadu na materiál.
@liliana363 su aj take stolicky kde sa ten potah latkovy da oprat... moja ma taku. Ale neveim ake ergonomicke su teraz v ponuke, treba pozreit. AJ rozmery su dost dolezite, nie len material.

Škoda peňazi...vydržímax 5rokov...z koženky nechcem uz nič...